Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar yeni projesinde çok şey öğrendi, büyük gurur yaşadı!

Merve Dizdar yeni projesinde çok şey öğrendi, büyük gurur yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizdar, son dönemde popülerliği hızla artan isimlerden birisi oldu. Özellikle 2 sezon süren TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı’ndaki Gülben karakteri oyuncu için bir dönem noktası oldu.

Gülben karakterindeki başarısının ardından birçok teklif alan Merve Dizdar, adeta projeden projeye koşmaya başladı. Alice Müzikali’nin yeniden izleyici ile buluşacak olması ile birlikte bu müzikalin de önemli bir parçası olan Merve Dizdar, sinemada da önemli işler yapıyor.

Kar ve Ayı isimli filmdeki etkileyici performansı ile Altın Portakal ödülüne kavuşan Merve Dizdar, ayrıca komedi filmi olan Tamirhane’nin de başrollerinden birisi oldu.

Tamirhane filminde; Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Engin Hepileri gibi tecrübeli isimlerle bir arada bulunan ünlü oyuncu, sette çok şey öğrendiğini açıkladı.

Merve Dizdar, “Bu kadroyu tek tek isim vererek sayamıyorsunuz bile yani çok etkileyici bir kadro ben içinde bulunmaktan ötürü gerçekten gurur duyuyorum. Çok fazla şey öğrendim” açıklaması ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Magarsus isimli dijital dizinin çekimleri için bir süre Adana’da bulunan Merve Dizdar, ayrıca televizyon için de yeni bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni televizyon dizisi Ömer’in başrol kadın oyuncularından birisi de Merve Dizdar oldu. Oyuncu hikayenin içinde Emine isimli 5 çocuklu bir kadın karakterini canlandıracak.