Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar ile Buğra Gülsoy ikilisini başrolde buluşturan Bahar dizisi iyi bir reyting başlangıcı yaptı!

Demet Evgar ile Buğra Gülsoy ikilisini başrolde buluşturan Bahar dizisi iyi bir reyting başlangıcı yaptı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında salı akşamları artık yepyeni bir dizi izleyicileri karşılıyor. Aile isimli başarılı dizinin geçtiğimiz ay final yapmasının ardından bu sefer de Bahar isimli dizi izleyicileri ekrana çekmeyi başardı.

Demet Evgar ile Buğra Gülsoy ikilisini başrolde buluşturan dizide ayrıca Mehmet Yılmaz Ak da yine etkili bir karakter ile yer alıyor. Dizinin hikayesi oldukça farklı ve izleyenleri duygusal yönden etkileyen sahneler var.

Hayatının mükemmel gittiğini sanan Bahar karakterinin, yaşadığı sağlık sorunu ile birlikte aslında mükemmel gibi görünen hayatının ne kadar kırılgan olduğu gerçeğini anlatan hikaye izleyicilerin de ilgisini çekti.

Bunu da reytinglerden anlamak mümkün. Bahar dizisinin ilk bölümünün reytinglerde iyi sonuçlar alması güzel bir başlangıç yaptığını gösteriyor.

AB ve ABC1 gruplarında ortalamanın üzerinde oranlar elde eden Bahar dizisi, kim kişiler kategorisinde de yine ortalamaya yakın bir oran elde etmeyi başardı.

Tüm kişiler kategorisinde yedincilik elde eden dizinin, AB grubunda ikinci ve ABC1’de de üçüncü olması, ilk bölüm için başarılı bir sonuç olarak gözüküyor.