Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu hayranları için çıldırmaya az kaldı!

Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu hayranları için çıldırmaya az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Cennetin Çocukları isimli dizinin çekimlerinin Ekim ayının ilk haftasında başlayacak olması izleyicilerin heyecanını daha da artırdı. Masumlar Apartmanı gibi 2 sezon büyük başarıya imza atan dizinin yerine düşünülen Cennetin Çocukları’nın, yine psikolojik derinlik noktasında etkili bir proje olması bekleniyor.

Gold Film gibi sektörün tecrübeli şirketlerinden birisi tarafından ön hazırlıkları uzun tutularak çekim aşamasına getirilen projede en çok oyuncu kadrosu dikkatleri çekiyor. Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlanan dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta gibi çok önemli isimler bir araya geldi.

Dizinin yan rollerinde de Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçel gibi tecrübeli isimler bulunuyor. Sadakatsiz dizisinde çocuk oyuncu olarak büyük dikkat çeken Alp Akar’ı da yeni sezonda Cennetin Çocukları isimli projede izleyebileceksiniz.

Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini yapacağı dizide okuma provaları gerçekleştirilmişti ve çekimler için de hazırlıklar son aşamaya getirildi. Ekim ayının başından itibaren dizi hayranları da setten gelecek paylaşımları heyecanla beklemeye başladı.

Dizi için sosyal medyada birçok hayran sayfası açıldı ve çeşitli bilgiler de bu sayfalar aracılığı ile paylaşılarak, geniş bir izleyici kitlesine ulaşma çabası yaşanıyor.

Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu hayranları için çıldırmaya az kaldı! 7

Özellikle Alp Navruz’un dizi tercihlerindeki isabetli seçimleri yakından bilen hayranları, yeni rolünü ve hikayeyi çok merak ediyor. Ayrıca İrem Helvacıoğlu’nun Kaçış isimli Disney Plus projesindeki başarısının ardından yeniden setlere dönmesi ve yeni sezonun en etkili dizilerinden birisine kadın başrol olması da hayranlarını çok memnun eden bir gelişme oldu.

Dizi hayranları bu iki ismin ekranda nasıl bir uyum yakalayacağını merak ederken, çok başarılı bir seçim olduğu düşüncesi de sosyal medyada uzun süredir konuşuluyor.

Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu’nun yüksek enerjisi ve etkili uyumları, dizinin başarısındaki en önemli faktörlerin başında geliyor. Dizi hayranları başrol çiftini beğenirse Cennetin Çocukları projesinin ekran ömrünün daha uzun olma ve daha güçlü reytingler elde etme ihtimali de artacaktır.

Avukat Zeynep rolünde izleyeceğimiz İrem Helvacıoğlu, Halil karakteri ile ekrana geri dönecek olan Alp Navruz ile çok iyi bir uyum sağlar ise, sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi çifti olmaları kaçınılmaz gözüküyor.