Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz, yeni rolünde ters köşe bir karakterle şaşırtacak!

Alp Navruz, yeni rolünde ters köşe bir karakterle şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, üst üste başarılı projelerde yer alarak kariyerinde önemli adımlar attı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki iyi çıkışının ardından oyuncu Elimi Bırakma dizisinde de çok başarılı bir oyunculuk ortaya koymuştu.

Ardından gelen Zümrüdüanka projesinde farklı bir karakter ile izleyicilerini memnun eden oyuncu, Ada Masalı ile de yaz döneminde romantik komedi heyecanı yaşattı. 25 bölüm süren ve İzmir’de çekilen dizinin ardından İstanbul’a dönen oyuncuya üst üste teklifler geldiği de ortaya çıktı.

Alp Navruz, şu anda ters köşe bir rol arayışı içinde. Kendisine gelen 2 teklifi eski rollerine benzediği için geri çevirdiğini anlatan oyuncu, ters köşe bir rol için bir yapımcıyla görüşme halinde olduğu bilgisini verdi.

Alp Navruz, bundan sonraki projesinde ters köşe bir rol arzu ettiğini de belirtti ve şunları söyledi:

“Şu anda ters köşe düşündüğüm zamanlardayım. Görüştüğüm bir yer var, daha önce de 2-3 yerle görüştüm. Ama onlar eski projelerime benzediği için teşekkür ettik. Şu anda görüştüğümüz yer ile ilerletiyoruz.”

Dizi hayranları ise yeni projenin detaylarını çok merak ediyor. Oyuncunun sözleri henüz her şeyin netleşmediğini gösteriyor ama yakında bir müjde gelirse de şaşırmamak lazım.