Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan’ın söylemek istemediği gerçeği Alp Navruz itiraf etti!

Ayça Ayşin Turan’ın söylemek istemediği gerçeği Alp Navruz itiraf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, Ada Masalı isimli dizi için Haziran ayından bu yana İzmir’de bulunuyordu. Seferihisar’da yapılan çekimlerde Ayça Ayşin Turan ile başrolü paylaşan oyuncu, çok iyi bir çift oldukları yönünde birçok övgü aldı.

Ada Masalı dizisinin 25 bölüm sürmesinde ünlü ikilinin uyumu ve enerjileri çok etkili oldu. İkilinin sette başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştürdüğü iddiaları da ortaya atıldı. Ayça Ayşin Turan, önceki gün yaptığı röportajda bu soru sorulduğu zaman cevaplamak istememişti. Herhangi bir şekilde yalanlamada da bulunmayan Ayça Ayşin Turan’ın söylemek istemediğini Alp Navruz söyledi.

Alp Navruz, ilişkilerini doğrulayan şu sözleriyle ilk kez bu konuda net bir açıklama yapmış oldu: “Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki… Yazdan beri çok yazılıyor. Biz de şaşırarak okuyorduk Ayça ile beraber. Güzel bir arkadaşlık kurduk. Güzel bir partnerlik yaptık; iş olarak da arkadaşlık olarak da… Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, yani devam ediyoruz. Şu anda güzel gidiyor, mutluyuz.”

İzmir’den İstanbul’a dönünce arkadaşları ile bir araya gelen oyuncu, hasret giderdiklerini söyledi. Ada Masalı ile güzel bir iş yaptıklarının altını çizen oyuncu, dizinin tadında bittiğini söyledi.

İki büyük marka ile reklam anlaşmaları yaptığını belirten oyuncu, görüştüğü bazı firmalar da olduğunu söyledi. 2020 yılında pandemi nedeniyle yaşadığı sıkıntının 2021 yılında üzerinden attığını belirten oyuncu, “2020’den sonra 2021 iyi geldi” açıklamasını yaptı