Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz, Yürek Çıkmazı dizisiyle hayranlarından daha da büyük saygı görmeye başladı!

Alp Navruz, Yürek Çıkmazı dizisiyle hayranlarından daha da büyük saygı görmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi hem hikayesi hem de müthiş oyuncu kadrosu ile bu sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. Düşük gelen reytingleri bu kadroya ve güçlü hikayenin karşılığı olmasa bile dizinin 21 bölüm boyunca sadık bir izleyici kitlesini kendisine bağladığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Alp Navruz dizide canlandırdığı Halil karakteri ile milyonların gönlünü bir kez daha kazandı. Oyuncu, dizinin kilit noktasında ve her yeni bölümde de performansını artırıyor. Alp Navruz için, Mesut Akusta ve Ayça Bingöl gibi usta isimlerle bir arada olmak da ayrı bir deneyim fırsatı yaratıyor.

Oyuncunun hayranları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Halil karakterinin kendilerini çok etkilediğini, oyuncunun karakterin ruhunu iyi yansıttığını ve Alp Navruz’un dram rollerinde çok başarılı olduğunu belirten birçok paylaşım yapıyor. Alp Navruz, gerçekten de bu hikayede çok farklı bir dram performansı ortaya koyuyor ve önceki rollerinden daha farklı bir görüntü çiziyor.

Alp Navruz’un rolü içselleştirmesi, hikayeyi izleyenleri kendisine daha da çok çekiyor. Bu yönleri ile birlikte Yürek Çıkmazı dizisinin oyuncuya çok iyi geldiğini söyleyebiliriz.

Sosyal medya ortamında en popüler oyuncular listesine girmeye devam eden Alp Navruz, için hayranlarından birçok övgü dolu paylaşım da yapılıyor. Oyuncu için bu tür paylaşımları twitter veya youtube ortamında bolca görebilirsiniz.

Hayranları ile güzel bir iletişim kuran, hayvan sevgisini her fırsatta dile getiren, magazin gündeminde saçma sapan konularla yer almayan ve mesleğinde daha iyiye ulaşmak için çabaladığını her fırsatta gösteren bir Alp Navruz gerçeği var.

Ancak Yürek Çıkmazı dizisinin salı rekabetinde işi çok zor. Show TV’de Aile dizisinin salı rekabetinde üstünlük kurması, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş dizilerinin güçlü destekçilerinin bulunması diğer yapımların işini zorlaştırıyor. Bir de Tetikçinin Oğlu dizisiyle Fox TV’nin aksiyon arayanları kendisine çekmeye başlaması ile birlikte Yürek Çıkmazı dizisi, salı rekabetinde zorlanıyor.

Dizinin bir ara 5’li reytingler aldığını bilen izleyiciler şimdi 3’lü oranlarda gerilemesinden rahatsız. Bu durum da sadık izleyici kitlesindeki azalmayı da ifade ediyor. Yürek Çıkmazı dizisinin bu duruma gelmesinde rakip dizilerin kalitesinin de önemli bir rolü bulunuyor. Ancak yine de dizinin bu oyuncu kadrosu ve ortaya konulan güçlü dram hikayesi ile çok daha iyi reytingler alması beklenirdi.