Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’dan rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan’a esprili yorum!

Alp Navruz’dan rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan’a esprili yorum!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’nin yaz dizisi Ada Masalı’nda bir araya gelen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz iyi bir ikili oldu. İki ünlü oyuncu, yaz enerjisini izleyiciye güzel bir şekilde yansıtan dizide Ada ve Poyraz karakterlerine hayat veriyorlar.

İzmir’in Sığacık ilçesinde çekilen dizinin setinden eğlenceli görüntüler de zaman zaman sosyal medya da paylaşılıyor. Ada Masalı’nda ilk defa bir araya gelen Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın ekranda ki enerjisi de tuttu. Sosyal medya paylaşımlarından ikilinin set dışında da iyi anlaştığı görülüyor.

Alp Navruz'dan rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan'a esprili yorum! 10

Ayça Ayşin Turan instagram hesabına rol arkadaşının çektiği bir fotoğrafı taşıdı. Alp Navruz ise  fotoğrafın altına ‘Güneşi somurtmana nasıl sığdırdım’ şeklinde eğlenceli bir yorum yaptı. İki arasında ki esprili diyalog hayranlarını da güldürdü.

Alp Navruz'dan rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan'a esprili yorum! 11

Ünlü çift, set anlarını da sık sık instagram hesaplarından paylaşıyor. Alp Navruz instastorysine kucağında bir kediyle fotoğrafını koyarak, ‘set misafiri’ yazdı.

Alp Navruz'dan rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan'a esprili yorum! 12

Sezona çok hızlı giriş yapan ancak bölümler ilerledikçe reytinglerinde düşüş gözlenen Ada Masalı’nın yeni bölümlerinin reytingi de büyük bir merakla bekleniyor. Ada Masalı hayranları, izleyicilerin ekran başına geçerek diziyi takip etmelerini ve reytinglerin yeniden yükselmesi için sosyal medyadan çeşitli paylaşımlar yapıyor.

Alp Navruz'dan rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan'a esprili yorum! 13