Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral ve İsmail Demirci köpekleri Ceku’yu neden paylaşamadı?

Hande Soral ve İsmail Demirci köpekleri Ceku’yu neden paylaşamadı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Hande Soral, çekimleri Adana’da süren Bir Zamanlar Çukurova dizisine geçtiğimiz sezon ‘Ümit’ karakteri ile dahil olmuştu. Diziye sürpriz bir şekilde giren oyuncu, Nazan Kesal’ın oynadığı ‘Sevda’nın kızı olduğunun ortaya çıkmasıyla da herkesi çok şaşırtmıştı.
Kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu şu sıralar eşiyle birlikte tatilin tadını çıkarıyor. İkili birbirinden renkli ve eğlenceli instagram paylaşımlarıyla da takipçilerinden tam not alıyor.

Hande Soral ve İsmail Demirci köpekleri Ceku’yu neden paylaşamadı? 9

Çiftin en son paylaştığı Reels videosu takipçilerini güldürdü. İkili, ‘Sizce Ceku kimi daha çok seviyor? yazdıkları videoda köpekleri Ceku’yu ortalarına alıp iki ayrı yöne doğru koşturdu. Ünlü çiftin köpeklerinin ise farklı bir yöne koşması videonun en eğlenceli kısmı oldu. İsmail Demirci de aynı videoyu kendi instagram hesabında paylaştı.

Reels videosunu aşağıda izleyebilirsiniz;

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hande Soral son paylaşımıyla da büyüledi, Bir dergi için verdiği pozları instagram hesabına da taşıyan güzel oyuncu, sarı çiçekli elbisesi ile takipçilerinden tam not aldı.

Hande Soral ve İsmail Demirci köpekleri Ceku’yu neden paylaşamadı? 10

 

Hande Soral ve İsmail Demirci köpekleri Ceku’yu neden paylaşamadı? 11