Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’un eski rolleri bir yana, Yürek Çıkmazı dizisindeki Halil bir başkaldırı sembolü olacak!

Alp Navruz’un eski rolleri bir yana, Yürek Çıkmazı dizisindeki Halil bir başkaldırı sembolü olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, 2016 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve daima iyi projelerde oynaması ile dikkat çekiyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan karakterine izleyiciler tepkisel yaklaşmış ve varlığı ile yokluğu arasında fark olmadığı düşünesi hakim olmuştu.

Elimi Bırakma dizisindeki Cenk karakteri çok beğenilmiş ve oyuncunun kariyer yükselişinde de büyük pay sahibi olmuştu. Zümrüdüanka dizisindeki Serhat karakteri de sevilmiş ve güçlü bir karakter olarak akıllarda yer etmişti. Romantik komedi dizisi olan Ada Masalı’ndaki Poyraz ise, oyuncunun farklı yönlerini sergilemesi bakımından yeni bir deneyimdi.

Alp Navruz’un şimdiye kadar canlandırdığı karakterleri bir yana bırakın, Yürek Çıkmazı dizisinde bambaşka bir haline şahitlik edeceksiniz. Şayet dizi uzun süreli olur ise, Halil karakterinin Alp Navruz’un kariyerinde çok ayrı bir yerde duracağını söyleyebiliriz.

Alp Navruz'un eski rolleri bir yana, Yürek Çıkmazı dizisindeki Halil bir başkaldırı sembolü olacak! 7

Halil bir başkaldırının adı olacak. Alkol ve kişilik bozukluğu ile ailesine ızdırap yaşatan bir adamın oğlu olmanın zorluklarını Yürek Çıkmazı dizisinde izleyeceksiniz.

Babası Yılmaz’ın zulmüne karşı duran tek kişi ise Halil olacak. Alp Navruz, çok sevdiği annesini ve kardeşini gerisinde bırakarak, yuvasını terk edecek. Ancak annesi Cennet’in ölümü ile de hayatının şokunu yaşayacak.

Bir daha adımını atmadığı evden cesedi çıkan annesi Cennet’in mektubu ise hikayenin başlangıcı olacak. Avukat Zeynep ile Halil’in bir aşk hikayesinin de yansıtılacağı Yürek Çıkmazı dizisi, oyuncu adına bambaşka bir rol olarak kayıtlara geçecek.

Annesinin bıraktığı mektubun ardından babası ve kardeşleriyle bir savaşın içine çekilen Halil, bir isyanın ve adalet arayışının da temsilcisi olarak milyonlarca izleyiciyi etkileyecek.

Alp Navruz’un oyunculuk kariyerinde sertlik ve farklılık noktasında Yürek Çıkmazı dizisinin önemi büyük olacak gibi gözüküyor.