Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Coşkun’dan iddialı sözler: Şöhret bizi aniden bulmadı!

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Coşkun’dan iddialı sözler: Şöhret bizi aniden bulmadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv’nin Cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Kardeşlerim’de Asiye ve Doruk olarak çok sevildiler. Her iki oyuncu da performansları ile dizinin en çok konuşulan, en dikkat çeken isimleri olmayı başardı. Şöhret yolunda hızlı tırmanan iki isim, bu noktaya çok çabalayarak geldiklerini ifade ediyorlar.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye bir röportaj veren iki genç oyuncu, son dönemin iki popüler ismi olarak dikkat çeken söylemlerde bulundular. 17 yaşında olan ve halen Pera Güzel Sanatlar’da okuyan Su Burcu Yazgı Coşkun,
oyunculuk mesleğini içselleştiren bir isim olduğunu ortaya koymakta sözleriyle.

Yazgı, ünlü olmak ile ilgili “Bazı insanlar ünlü olma ister, hangi yönden ulaşacağını düşünür. Şarkıcı mı olsam, oyuncu mu olsam… Benimki öyle değil. Oyunculuk benim mesleğim, her şeyim gibi” diyerek işini ne kadar sevdiğini göstermekte.

Özellikle sosyal medyanın gündeminden inmeyen ve kendilerinden çok daha deneyimli isimleri popülerlik anlamında geçen iki oyuncudan Onur Seyit Yaran da şöhret için değil, sevdiği için oyunculuk yaptığını belirtiyor. Yaran, “Benim için şöhretle bağlantısı yok, oyunculuk tamamen keyif aldığım ve içinde bulunmaktan mutluluk duyduğum bir meslek. Bu işi mesleğim olduğu için ve sevdiğim için yapıyorum. Popülarite bunun getirisi sadece” ifadesini kullanmakta.

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Coşkun'dan iddialı sözler: Şöhret bizi aniden bulmadı! 8

Su Burcu Yazgı Coşkun’un, özellikle genç nesil arasında giderek artan ününe karşılık, bu şöhreti 17 yaşında olmasına karşılık olgunlukla karşılaması da dikkat çekici! Genç oyuncu, şöhret olmak için çabalamadığını söylerken iddialı bir söylemde bulunarak “Biliyorduk” ifadesini kullanıyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun, “Şöhret gelip bizi aniden bulmadı, biz bunun için çabaladık, bunu istedik ve bunun geleceğini biliyorduk, o yüzden korkacak bir şey yok” ifadesini kullanırken, bazen mesleğinin doğal sonucu olarak ‘korkunc’ olarak nitelediği bazı olaylarla da karşılaştığını belirtmekte. Bu olayların da yakınlarına, sevdiklerine çok giden rahatsız edici mesajlar olduğunu belirtiyor.

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Coşkun'dan iddialı sözler: Şöhret bizi aniden bulmadı! 9

Haliç Üniversitesi Spor Akademisi’nde okurken bırakıp İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’ne geçen Onur Seyit Yaran, 27 yaşında. Oyunculuk mesleğine gönül verdikten sonra bu konuda eğitimler almaya başlamış bir isim. Daha önce başka dizilerde de oynayan Yaran, şöhretin gelip kendilerini bulduğu konusunda Su Burcu Yazgı Coşkun ile hemfikir olarak şöyle devam ediyor: “Ben de aynı şeyi düşünüyorum; bu işin doğal sonuçları bunlar. Bir şekilde bunun olmaması problem gibi geliyor. Ne kadar sevgi varsa demek ki işo kadar onaylanıyor.”

Bu arada Onur Seyit Yaran, ünlü değil, popüler olduğunun da altını çiziyor! Her iki oyuncu da bu yıl 48. kez düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘en iyi oyuncu’ adayları. Aynı zamanda çift olarak da adaylar. Hayranları, 2. tur oylamaya geçilen ve 4 Aralık’ta yapılacak ödül törenini merakla bekliyor…