Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un paylaşımı, dizideki imajını da ortaya çıkardı!

Alp Navruz’un paylaşımı, dizideki imajını da ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunda ekranları süsleyecek olan diziler arasında merakla beklenen bir tanesi de Star TV’nin yeni dizisi Ada Masalı. Son yıllarda başarılı oyunculukları ile ön plana çıkan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ı biraraya getirecek olan dizi merakla bekleniyor. İlk kez romantik komedide oynayacak iki genç oyuncunun ekran uyumu da merak konusu!

Ay Yapım imzalı ve iddialı bir proje olan Ada Masalı’nın iki oyuncusunun ekran uyumu da bir başka merak konusu. Başrolde yer alan Navruz ve Turan’ın dizileri ekrana gelmeden, bir başka sürpriz ortaya çıktı!

İki oyuncu, Ada Masalı’nda birlikte rol alacakları Beyti Engin ile birlikte Menajerimi Ara dizisine konuk olacaklar öncelikle. Bu güzel sürprizin ardından ise Ada Masalı dizisi yakın zamanda ekranda olacak.

Çekimleri İzmir’de yapılacak olan dizinin kadrosunda ayrıca Nihan Büyüksaraç ve Bülent Çolak da yer alıyor. Senaryosunu Yelda Eroğlu’nun yazdığı ve yönetmenliğini de Ali Bilgin’in yapacağı dizi öncesinde Alp Navruz’un bir paylaşımı ise dizideki imajını da ortaya çıkardı!

Navruz, en son Fox TV’de ekrana gelen Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ile başrolde yer alıyordu. Dizi, bir süre önce ekrana veda etmişti.

Son yılların performansı ile beğeni toplayan isimlerinden birisi olan Navruz’un, romantik komedide nasıl bir iş çıkaracağı ise merak konusu!

Bu arada Navruz’un Zümrüdüanka’dan sonra saçlarının daha da uzadığı ve sakallarını da biraz daha uzattığı görülüyor. Oyuncunun dizideki yeni imajı da böylece ortaya çıkmış oldu.

İşte Alp Navruz’un setten son paylaşımı:

Alp Navruz'un paylaşımı, dizideki imajını da ortaya çıkardı! 8

Alp Navruz'un paylaşımı, dizideki imajını da ortaya çıkardı! 9