Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un romantik komedi dizisi Ada Masalı’ndaki partneri belli oldu! İşte o sürpriz isim…

Alp Navruz’un romantik komedi dizisi Ada Masalı’ndaki partneri belli oldu! İşte o sürpriz isim…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son yılların başarılı jönlerinden birisi olarak gösterilen Alp Navruz’un yeni dizisi kısa bir süre önce belli olmuştu. Navruz, en son Fox TV’de ekrana gelen ve çekimleri Nevşehir’de yapılan Zümrüdüanka dizisinde oynamıştı. Ceren Yılmaz ile başrolünde oynadığı dizi, 26. bölümüyle Ocak ayında final yapmıştı.

Navruz, 2016 yılında rol aldığı Aşk Laftan Anlamaz isimli dizinin ardından Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan karakteriyle büyük dikkat çekmişti. Sonrasında Alina Boz ile başrolünü paylaştığı Elimi Bırakma’daki Cenk ile de çok beğenildi.

Kariyerinde hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Alp Navruz, Zümrüdüanka dizisinde Serhat karakteriyle de başarılı bir oyunculuk sergilemişti.

Yeni dizisi ise merakla bekleniyordu. Oyuncunun Ay Yapım imzalı ve yaz aylarında yayınlanmaya başlanacak olan Ada Masalı isimli bir romantik komedi dizisinde oynayacağı ortaya çıkmıştı.

Bir süredir Alp Navruz ile başrolde yer alacak olan kadın oyuncu arayışı sürüyordu. Bunun için üç başarılı oyuncunun ismi geçiyordu. Ayça Ayşin Turan, Pınar Deniz ve Aybüke Pusat…

Alp Navruz'un romantik komedi dizisi Ada Masalı'ndaki partneri belli oldu! İşte o sürpriz isim... 7

Navruz’un hayranlarının merakla bekledikleri durum artık netleşti! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bilgiye göre Alp Navruz’un yeni dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan oldu. Turan en son Show TV’nin kısa bir süre önce final yapan Arıza dizisinde oynuyordu.

Star TV’de ekrana gelecek olan romantik komedi dizisi Ada Masalı’nın yönetmenliğini Ali Bilgin’in yapacağı ve senaryosunu da Yelda Eroğlu’nun yazacağı öğrenildi.

Dizinin İzmir ve civarında çekilmesi planlanıyor. Deniz karakterine hayat verecek olan Navruz, babaannesi tarafından büyütülen bir kişi olarak ekranda yerini alacak.