Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezona yenilenen kadrosu ve hikayesiyle bomba gibi başlayacak!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezona yenilenen kadrosu ve hikayesiyle bomba gibi başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan hikaye, geçen sezon Alparslan Büyük Selçuklu olarak ekrana gelmiş ve büyük değişim yaşanmıştı. Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisinin başrolünde yer aldığı Alparslan dizisi milyonları etkiledi ve çok iyi reytingler elde ederek TRT1’i amaçlarına ulaştırdı.

Ancak ikinci sezonda dizinin başrol kadın oyuncusu Fahriye Evcen devam etmek istemedi ve hikayeden ayrıldı. Barış Arduç tek başrol olarak kalırken, Seferiye Hatun karakteriyle de Kayra Zapcı yeni kadın oyuncu olarak dizinin ekibine katıldı.

Alparslan dizisinin hikaye kurgusunda yapılan yeniliklerle birlikte çok daha etkili aksiyon sahneleri izleyeceksiniz. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin de ikinci sezonunda yeni oyuncular kadroya dahil edildi. Serhat Tutumluer, Kayra Zabcı, Bora Cengiz, Umut Karadağ ve Öykü Gürman gibi oyuncularla güçlenen hikayede de büyük değişimler izleyicileri bekliyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezona yenilenen kadrosu ve hikayesiyle bomba gibi başlayacak! 7

TRT1’in yaptığı açıklamayla da dizinin 19 Eylül Pazartesi günü ikinci sezona başlayacağı duyuruldu. Alparslan Büyük Selçuklu dizisini heyecanla bekleyenler de şimdi yeni bölümü merak ediyor.

İlk sezonda 27 bölüm yayınlanan dizi, 28. bölümüyle birlikte başlayacak ve yine milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayacak. Dizinin yayınlanan fragmanlarına ilgi de büyük oldu. Alparslan dizisinde ikinci sezonda da yine çok etkili savaş sahneleri izleyeceksiniz. Diziyi çok özlediklerini belirten izleyiciler, heyecanla 19 Eylül Pazartesi gününü beklemeye başladıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

İzleyiciler Alparslan dizisini milli duygularını kabarttığı ve çok kaliteli bir dizi olduğu için ilgiyle takip ettiklerini yorumlarda belirtiyor.

Yabancı dizi hayranlarının da Alparslan’a büyük ilgisini sosyal medyada farklı dillerde paylaşılan mesajlardan anlayabilirsiniz.

İşte Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 28. bölümü öncesinde paylaşılan etkileyici fragman: