Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinin Seymen’i Mert Öcal hem müzik hem de sinemayla yeniden gündemde!

Sen Çal Kapımı dizisinin Seymen’i Mert Öcal hem müzik hem de sinemayla yeniden gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Öcal, bir süredir ekranlarda yer almıyor. 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2006 yılında çeşitli projelerle oyunculuk macerasına başladı.

Aşk Yeniden isimli romantik komedi dizisinde canlandırdığı Ertan karakteri ile büyük beğeni toplayan Mert Öcal, geniş bir izleyici kitlesi tarafından da tanınmış oldu. Savaşçı dizisinde Baran karakterini canlandıran, ardından İsimsizler isimli dizide Tufan olarak izlediğimiz Mert Öcal, Arka Sokaklar dizisinde de Tarık karakteri ile yer almıştı.

Dizi hayranları nadiren ekranlarda görebildiği Mert Öcal’ı en son Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde Seymen karakteri ile izledi. 2022 yılında yayınlanan Survivor yarışmasında yer alarak dikkatleri üzerine çeken Mert Öcal, müzik çalışmaları ile yeniden gündeme geldi.

Survivor yarışmasına katıldıktan sonra şimdi de müzisyen kimliği ile şaşırtan Mert Öcal, yeni bir single çalışması ile hayranlarının ilgisini çekti.

Sen Çal Kapımı dizisinin Seymen'i Mert Öcal hem müzik hem de sinemayla yeniden gündemde! 7

Edge of the Cliff isimli şarkısının yayınlandığı YouTube’da 20 bin izlenme sayısına ulaşarak ilgi gören Mert Öcal, elektronik müzik ile hobi olarak ilgileniyor.

Bu yeteneğini yeni single çalışması ile hayranlarıyla tanıştıran oyuncu, ayrıca Alper Çağlar’ın yeni sinema filminde de rol alacak.

Çekimleri çok yakında başlayacak olan filmin konusu ise gizemini koruyor. Aynı zamanda YouTube kanalında Berrak Kutsoy ile birlikte bir talk show’a başlayacak olan Mert Öcal, programında birçok ünlü ismi konuk edecek.

Elektronik müziğin kendisi için büyük bir tutku olduğunu belirten Mert Öcal, yeni single’ı Edge of the Cliff için şunları söyledi:

“Aslında hem dinleyici hem de amatör bir müzisyen olarak çok uzun zamandır müzik dünyasının içindeyim fakat elektronik müzik artık benim için bir hobi olmaktan çıkarak çok daha ileriye gitti ve ben de bu konuda profesyonel olarak bir şeyler yapmalıyım diye düşündüm. Edge of the Cliff uzun yıllar süren bir çalışmanın meyvesi diyebilirim. Çok emek var, o nedenle benim gerçekten de içime sinen bir çalışma oldu.

Umuyorum tüm sevenlerim de benimle aynı şekilde düşünür ve müziğimi beğenir. Edge of the Cliff için çok güzel yorumlar aldım. Bu yorumlar beni fazlasıyla teşvik etti ve ikinci hatta üçüncü şarkıların çalışmalarına da başladım. Bu şarkılarda araya bir de vokal koyacağım. Umarım herkesin keyifle dinleyeceği güzel işlere imza atarım. Tüm sevenlerime yakın ilgileri ve beni bu yeni serüvenimde yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum.”