Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde sürpriz yeni karakter!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde sürpriz yeni karakter!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu izleyiciden tam not alıyor. Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde yer aldığı dizide Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih süreci anlatılıyor.

Akli Film imzalı rekortmen dizinin kadrosuna son olarak yakışıklı bir oyuncu katılıyor. Gürcü Prens Rati karakteriyle dahil olan Emre Kızılırmak, babasının intikamı almaya geliyor. Prens bakalım hem Büyük Selçuklu, hem de Doğu Roma’ya karşı kurduğu planlarda başarılı olabilecek mi? Neler yapacak, izleyip göreceğiz.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde sürpriz yeni karakter! 7

Emre Konuk’un yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği, Sedat İnci’nin ise yönettiğini yaptığı, Akli Film imzalı dizide Barış Arduç ve Fahriye Evcen’e Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Sarp Levendoğlu, Sinan Tuzcu, Korel Cezayirli, Gizem Karaca, Erdinç Gülener, Toprak Sergen, Olcay Kavuzlu, Rabia Soytürk, Esila Umut, Hakan Şahin, Ayşegül Ünsal ve Esra Kızıldoğan gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor.

Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu ismi ile başlayan yüksek bütçeli projenin devamı olan Alparslan Büyük Selçuklu’da hikayenin geriye doğru işlediğini gördük. Dizinin mayıs ayı sonunda 28. Bölümle sezon finali yapması ve önümüzdeki dönemde de devam edeceği belirtiliyor.