Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli ve Gizemli! Mahkum dizisinin yeni adı bu olsa hikayeye yakışır!

Tehlikeli ve Gizemli! Mahkum dizisinin yeni adı bu olsa hikayeye yakışır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Mahkum isimli dizi çok başarılı bir çıkış yaptı. Bugüne kadar yayınlanan 14 bölümü ile adeta perşembe akşamları izleyicileri büyüleyen dizide, yeni bölümlerde de tempo hiç düşmeyecek.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem oyunculuk performanslarına bir yenisi eklendi… Geçtiğimiz hafta hikayeye Sinyor karakteri ile dahil olan Talat Bulut, uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönüş yapmış oldu. Yasak Elma dizisine veda ettikten sonra gelen birçok teklifi kabul etmeyen Talat Bulut, Mahkum gibi çok etkili bir yapımdan kötü adam karakteri gelince, rol almak istedi.

Usta oyuncu dizinin erkek başrollerinin arasına yine etkili oyunculuğu ile katıldı. Talat Bulut’un hikayede ağırlığını artırması ile birlikte hem tehlikeli sahneler hem de gizemli bir ortam oluşuyor. Sinyor karakteri birçok dizi hayranına heyecan duygusu katıyor. Talat Bulut’un oyunculuğunu öven hayranları, sosyal medyada birçok paylaşımda bulundu.

Tehlikeli ve Gizemli! Mahkum dizisinin yeni adı bu olsa hikayeye yakışır! 7

Mahkum dizisinin 15. yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyenler, yayınlanan fragman ile ne kadar etkili sahnelerin de gelmekte olduğunu anladı… Sinyor, hikayede artık daha baskın bir şekilde yer alacak ve bu durum Mahkum dizisinin heyecanını artıracak.

Bir dizi hayranı, hislerini şu sözlerle ifade etti: “Sinyor, tehlikeli ve gizemli bir adam. Savcı ve Barış, aralarındaki nefrete rağmen, birlikte çalışacaklar. Harika bir bölüm geliyor.İ2

Mahkum dizisinde Barış ile Fırat’ın bu tehlikeye karşı ortaklaşa hareket etmesi izleyicileri fazlasıyla şaşırttı. İşte 24 Mart perşembe akşamı yayınlanacak olan Mahkum dizisinin 15. bölüm fragmanı: