Ana sayfa Sosyal Medya Adı Sevgi izleyicisi ekran başında çıldırıyor, Mert Doğan rolden çok keyif alıyor!

Adı Sevgi izleyicisi ekran başında çıldırıyor, Mert Doğan rolden çok keyif alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adı Sevgi dizisinin ikinci bölümü yayınlandı ve reytinglerde yaşanan sıçrama da hemen dikkatleri çekti. Genel izleyici kitlesi tarafından büyük beğeni toplayan ve 6’lı reyting oranlarına kadar yükselen dizinin geniş bir izleyici kitlesini etkilediği de kanıtlanmış oldu.

Adı Sevgi dizisi bir umut hikayesi. Gizem Güneş’in canlandırdığı Elif öğretmenin öğrencilerini türlü sorunlardan kurtarma çabasını izliyorsunuz. Zeynep karakteri de dizide reşit olmadan evlendirilen ve eğitim hakkı elinden alınan birçok genç kızı temsil ediyor… Zeynep’i saplantı haline getiren ve onunla evlenerek de hayallerini yıkan isim ise Volkan…

Volkan karakteri dizinin kötü adamı ve Mert Doğan çok başarılı bir canlandırma sergiliyor. Volkan’ın hislerini izleyicilere geçiren performansı nedeniyle de Mert Doğan’ın birçok seyirciyi gıcık ettiğini söyleyebiliriz. Çünkü Volkan’ın tavırları, saplantısı, Zeynep’in hayatını mahvetmesine ekran başındaki izleyiciler tepki gösteriyor.

Adı Sevgi izleyicisi ekran başında çıldırıyor, Mert Doğan rolden çok keyif alıyor! 8

Volkan karakterinin bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı olduğunu söyleyen Mert Doğan, başarılı performansı ile alkış alırken, dizide yer almaktan da çok memnun olduğunu söyledi.

Volkan karakteri için, “Çok keyifli, benim de bu zamana kadar ilk defa böyle bir rol oynuyorum” diye konuşan oyuncu, Adı Sevgi dizisindeki rolünden memnun. Mert Doğan, “Gülmesi bambaşka, Zeynep’e bambaşka bir Volkan. Zamanla bunların oturduğunu görmek bir oyuncu olarak çok güzel bir şey” dedi.

Adı Sevgi izleyicisi ekran başında çıldırıyor, Mert Doğan rolden çok keyif alıyor! 9

Volkan karakteri hep saplantılı bir aşık hem de zarar veren birisi ve bunu da önemsemiyor. Mert Doğan, projenin başından bu yana izleyicilerden gelecek tepkileri düşünüyor.

Oyuncu, bu konuda şunları söyledi: “Bunu hep düşündük, konuştuk. Onay görmeyecek, ama Volkan’a da acıyacağız, biraz daha ilerleyen bölümlerinde. Zeynep’e olan aşkına iyice inanırsak, baba ile olan iletişimine gerçekten inandırabilirsek insanları, aslında Volkan en acınacak karakterlerden bir tanesi, Zeynep kadar.”