Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan Büyük Selçuklu dizisini bekleyenlere kötü haber!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisini bekleyenlere kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, çok başarılı bir sezon geçiriyor. Geçen yıl yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu da yine TRT1 için bir başarı hikayesi olmuştu. Birincilikten inmeyen ve pazartesi akşamlarını adeta kapatan Alparslan projesi de bir başarı hikayesi olarak öne çıktı.

Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her bölümü milyonlarca izleyiciyi etkiliyor. Dizi hayranları, için üzücü bir haber de ortaya çıktı. TRT1’in bayram haftası içinde Alparslan dizisinin yeni bölümünü yayınlamayacağı ortaya çıktı.

TRT1 tarafından yayınlanan fragmanda dizinin 24. yeni bölümünün 9 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da izleyicilerle buluşacağı bilgisi verildi. Bu da 2 Mayıs’ta diziyi bekleyen hayranlar için kötü bir sürpriz oldu. Dizinin sezon finali için 30 Mayıs tarihi ifade ediliyordu ama bu aranın ardından 6 Haziran’da yayınlanacak olan 2. bölümle birlikte ara vermesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Akça Hatun karakterini canlandıran Fahriye Evcen’in sözleşmesinin tek sezonluk olduğunu ve gelecek sezon devam etmeme ihtimali bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Ancak oyuncunun yapımcı ile görüştüğü ve prensipte anlaştığı bilgisi de geldi… Gelecek sezonda da yine Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisini birlikte aynı projede izleyeceksiniz.

3 sezon olarak planlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin gelecek dönemi içinde şimdiden çalışmaların başladığı ve yaz döneminde ekiplerin ön hazırlıkları yapacağı, Ağustos sonu itibariyle de sete çıkılmasının planlandığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.