Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta dizisinin setinde yaşanan kaza sonucu çekimler durduruldu!

Kara Tahta dizisinin setinde yaşanan kaza sonucu çekimler durduruldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisi, Çarşamba akşamları yayınlanmakta. Kanalın büyük bir umutla başlattığı dizi, ne yazık ki istenen reytingleri alamıyor. Şimdiye kadar 5 bölümü yayınlanan dizinin setinden gelen bir başka haber ise üzdü…

Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner’in rol aldıkları Kara Tahta dizisi, tanıtımlarıyla dikkatleri çekse de yayınlanmasıyla birlikte reytinglerdeki düşüklüğü kimseyi memnun etmiyor! Dizide, yıllar sonra karşılaşan iki aşığı oynayan Miray Daner ve Furkan Andıç, ekran uyumu açısından beğeni topluyorlar.

Dizini setinde yaşanan bir kaza ise çekimlerin durdurulmasına neden oldu. Düşük reytinglerle zaten zor bir süreç yaşayan dizinin çekimleri sırasında Furkan Andıç bir kaza geçirdi. Kara Tahta’da Atlas karakterine hayat veren Andıç’ın sağ bacağındaki çapraz bağlar, ani bir hareket sonucu yırtıldı.

Oyuncuya ilk müdahale sette hazır bulunan ilk yardım ekipleri tarafından yapıldı. Ardından Furkan Andıç, hastaneye kaldırıldı. Tedavisine başlanılan oyuncunun ne yazık ki bir süre dinlenmesi gerekiyor. 10 günlük dinlenme molası veren Andıç’ın çekimlere katılamaması nedeniyle sette de durdu.

Kara Tahta dizisinin setinde yaşanan kaza sonucu çekimler durduruldu! 7

Furkan Andıç’ın başına gelen bu kazanın ardından Kara Tahta dizisi bir süre ekranda olmayacak. Dizinin çekimleri Edirne ve İstanbul’da yapılmaktaydı. Üs Yapım imzalı dizide iki başrol oyuncusu, başarılı bulunuyor ancak hikayenin izleyenleri çekmediği de reytinglerle görülmekte.

Yine de TRT1’nin bu diziye bir şans verdiği görülüyor. İzleyenler tarafından Atlas ve Irmak’ın aşkı, beğeni toplamakta. Dizide, yıllar önce aşk yaşamış, ayrılmış ve yine yıllar sonra karşılaşmış iki aşığın hikayesi anlatılıyor.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın üstlendiği dizi, Total izleyicide ilk 10’a girmeye zorlanıyor. AB ve ABC1’de de durum benzer. Bakalım verilen bu aranın ardından dizinin hikayesinde bir toparlanma, izleyiciyi çekmek için yeni bir hamle yapılacak mı? İzleyip göreceğiz…