Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna yeni oyuncu!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna yeni oyuncu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon TRT1 ekranında Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan dizinin yeni sezonda ismi Alparslan Büyük Selçuklu olarak değiştirildi. Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke dışında da dizinin ekibinden tüm isimler ayrıldı.

Alparslan Büyük Selçuklu ismi ile 8 Kasım Pazartesi akşamı yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan projede, Büyük Selçuklu Devleti’nin güçlü hükümdarı Alparslan’ın dönemi anlatılacak. Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde yer aldığı proje için uzun zamandır çalışmalar yapılıyor.

Oyuncuların özel eğitimler aldığı hem at binme hem de dövüş sahneleri ile çok dikkat çekecek olan Alparslan dizisine yeni isimler de katılmaya devam ediyor.

Akli Film imzasını taşıyan projeye son katılan isim Fırat Topkorur oldu… Dizide Alpagut karakterini canlandıracak olan oyuncu, ekip ile birlikte çekimlerde yer almaya başladı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna yeni oyuncu! 7

Önem verilen Alpagut karakteri için birçok aday arasından tercih edilen Fırat Topkorur, hikayede kilit bir rolde yerini almış olacak.

Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Gizem Karaca, Sarp Levendoğlu, Yurdaer Okur gibi önemli isimlerin de bir araya geldiği Alparslan dizisinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor.