Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin vedasına milyonlar üzülecek!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin vedasına milyonlar üzülecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, 30 Mayıs Pazartesi akşamı izleyicilerle bu sezon son kez buluşacak. Sezon arası veren dizinin Eylül ayında yeni bölümleri ile tekrar ekrana gelmesi bekleniyor. Bu yaz arasında ise dizinin milyonlarca hayranı, 3 aylık zamanın nasıl geçeceğinin sıkıntısını yaşıyor.

Barış Arduç’un Kiralık Aşk’tan sonra çok iyi bir çıkış yakaladığı Alparslan dizisinde, Fahriye Evcen de 4 yıllık aradan sonra yeniden setlere dönmüştü. Akça Hatun karakterinde başarılı performans sergileyen Fahriye Evcen, hem yoğun geçen çekimler hem de oğlu Karan’dan uzak kalması nedeniyle gelecek sezon kadroda olmayacak.

Akça Hatun karakterinin hikayede yeri nasıl doldurulacak merak edilirken, birçok izleyici ise Alparslan gibi güçlü duyguları ortaya çıkartan dizinin 3 ay ara vermesinin üzüntüsünü yaşıyor… Tabii ki bu verilecek arada dizi ekibi gelecek sezon için önemli hazırlıklar yapacak ve yenilenmiş bir Alparslan Büyük Selçuklu dizisini tekrar ekranda izleyebileceksiniz.

Hem hikayede yenilikler hem de oyuncu kadrosuna yapılacak eklemeler ile birlikte Alparslan dizisinin çok daha güçlü şekilde gelecek sezonda da izleyicilerle buluşacak olması, milyonlarca hayranı heyecanlandıran bir durum.

Barış Arduç’un daha çok ön planda olacağı yeni dönemi sabırsızlıkla bekleyenler, 30 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 27. ve sezon finalini de merakla bekliyor. Sezon finalindeki savaş sahneleri yine akıllardan çıkmayacak.