Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz ve Aslıhan Malbora yeni anlaşmalar yaparak öne çıkıyor!

Alina Boz ve Aslıhan Malbora yeni anlaşmalar yaparak öne çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde yoğunlaşan dizi ve sinema filmi çekimlerinin yanı sıra oyuncular için reklamlar da iyi bir gelir kaynağıdır… Alina Boz da uzun süredir birçok marka ile birlikte çalıştı. oyuncunun bir giyim markasının ürünlerini tanıttığını biliyoruz.

Alina Boz, geçen sezon Maraşlı isimli dizide başrolde yer aldığı ve Burak Deniz ile çok iyi bir partnerlik süreci yaşadı. Son olarak ise Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminin çekimlerinde yer alan oyuncu, Deniz Can Aktaş ile partner olmuştu.

Alina Boz ve Aslıhan Malbora yeni anlaşmalar yaparak öne çıkıyor! 8

Yeni dizi teklifleri alan ve değerlendirmeyi sürdüren oyuncu ayrıca geçen yıl anlaşma yaptığı kozmetik ve temizlik markası Duru ile olan anlaşmasını uzattı. Yakında yeni reklam filmleri ile ekranda görmeye başlayacağımız Alina Boz’un hayranları ise yeniden bir dizi ile ekranlara dönmesini bekliyor.

Alina Boz gibi son dönemde yaptığı projelerdeki yetenekli çıkışı ile ve güzelliğiyle dikkat çeken Aslıhan Malbora da birçok teklif alıyor. Üç Kuruş isimli Show TV dizisindeki Leyla karakteri ile kendisini bir kez daha kanıtlayan Aslıhan Malbora, birbiri ardına proje teklifi almaya başladı.

Alina Boz ve Aslıhan Malbora yeni anlaşmalar yaparak öne çıkıyor! 9

Oyuncunun gelecek sezon için Ay Yapım ile yoluna devam edeceği ve Beverly Hills dizisinin yerli uyarlamasında başrolde yer alacağı gelen haberler arasında. Ayrıca Aslıhan Mablora, Alina Boz gibi reklamcıların da gözdesi konumunda.

Üç Kuruş dizisine vedaya hazırlanan Aslıhan Malbora, yakında Huawei teknoloji markasının reklamları ile ortaya çıkarsa şaşırmayın.

Hem Alina Boz hem de Aslıhan Malbora sadece diziler ve sinema filmleriyle değil, reklam işbirlikleriyle de gündemde yer alıyor.