Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan Büyük Selçuklu macerası sona eren Fahriye Evcen, ekip arkadaşlarına bakın nasıl teşekkür etti!

Alparslan Büyük Selçuklu macerası sona eren Fahriye Evcen, ekip arkadaşlarına bakın nasıl teşekkür etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 4 yıldır ekranlardan uzakta olan Fahriye Evcen yeni sezonda TRT1’in iddialı dizisi Alparslan Büyük  Selçuklu ile ekranlara geri dönmüştü.

Oyuncuyu özleyen hayranları bu gelişme ile büyük bir sevinç yaşadı. Ancak Fahriye Evcen’in hayranlarının mutluluğu çok uzun soluklu olmadı. Alparslan Büyük Selçuklu’da Barış Arduç ile başrolü paylaşan Fahriye Evcen birinci sezonun sonunda diziye veda etti.

Dizide ‘Akça Hatun’ karakterini canlandıran oyuncu, 30 Mayıs  Pazartesi akşamı yayınlanan 27. bölümde Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrıldı. Fahriye Evcen sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Alparslan Büyük Selçuklu macerası sona eren Fahriye Evcen, ekip arkadaşlarına bakın nasıl teşekkür etti! 8

Fahriye Evcen instagram hesabından yayınladığı veda mesajında; Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısı Emre Konuk başta olmak üzere dizinin yönetmenleri Sedat İnci ile Bekir Sekman’a, tüm çalışma arkadaşlarına ve seyirciye teşekkür etti.

Alparslan Büyük Selçuklu macerası sona eren Fahriye Evcen, ekip arkadaşlarına bakın nasıl teşekkür etti! 9

Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarına damga vuran ve reytinglerde zirveden inmeyen dizi ikinci sezonuna Fahriye Evcen olmadan devam edecek.

Fahriye Evcen’in, oğlu Karan’a yeterli zaman ayıramadığı için diziye devam etmek istemediğini Akli Film’in sahibi Emre Konuk’a bildirdiği, Konuk’un başarılı oyuncuyu ikna çabalarının sonuçsuz kaldığı belirtildi.

Hayranları ünlü oyuncunun diziden ayrılmasına çok üzüldü. Bazı izleyiciler sosyal medyada dizinin yapımcısı Emre Konuk’a yorumlarıyla ateş püskürdü.