Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gül Masalı dizisinin afişi paylaşıldı! Yalnız afiş izleyiciler tarafından “fazla güllü” bulundu!

Gül Masalı dizisinin afişi paylaşıldı! Yalnız afiş izleyiciler tarafından “fazla güllü” bulundu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin önümüzdeki günlerde ekrana gelecek yaz dizisi Gül Masalı’nda nefesler tutuldu. Dizinin afişinin de paylaşılmasıyla ilk bölüm heyecanına çok az kaldı. Ancak dizinin afişi izleyiciler tarafından “fazla güllü” olduğu için eleştiri yağmuruna tutuldu.

ATV’nin yaz dönemi için planladığı ve bir dram projesi olarak öne çıkan Gül Masalı dizisinde Gülper Özdemir’e Erdem Kaynarca eşlik edecek. Dizi Gonca ve Toprak’ın aşk hikayesini anlatacak. Gül Masalı’nda ilk bölüm için heyecan dozajı iyice artarken dizinin afişi de paylaşıldı.

Afiş paylaşıldıktan sonra gelen izleyici tepkileri bir hayli ilginçti. İzleyiciler adı Gül Masalı olduğu için afişin güllerle doldurulmasının çok saçma olduğunu belirtirken, fazla sayıda gül resmi bulunduğu için eleştirildi. Bir izleyici de afişin “hayırlı cumalar” deme isteği yarattığını belirtti.

Gül Masalı dizisinin afişi paylaşıldı! Yalnız afiş izleyiciler tarafından “fazla güllü” bulundu! 7

Gül Masalı için geri sayım sürerken yeni dizinin yayın tarihiyle ilgili hala bir duyuru yapılmadı. Haziran ayında yaz sezonunun başlamasıyla dizinin önümüzdeki günlerde ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikayesini konu alıyor.

Pastel Film imzalı, yönetmenliğini Sadullah Şentürk’ün üstlendiği, senaryosunu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu’nun kaleme aldığı dram türündeki dizide ayrıca şu oyuncular rol alıyor:
Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay, Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya ve Serdem Paçal.