Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan Büyük Selçuklu’nun sosyal medya zaferi ezici oldu! Yasak Elma ise daha da şaşırttı!

Alparslan Büyük Selçuklu’nun sosyal medya zaferi ezici oldu! Yasak Elma ise daha da şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 30. bölümüyle Pazartesi akşamı ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, yeni sezonun da zirvedeki isimlerinden olmayı sürdürüyor! Fahriye Evcen’in ayrılışının ardından Kayra Zapçı ile Öykü Gürman’ın dikkat çeken karakterlerle dahil oldukları dizide Barış Arduç, zorlu sahnelerdeki performansı ile dikkatleri çekiyor. Kayra Zapçı’nın Seferiye Hatun karakteriyle beğeni topladığı dizideki savaş sahneleriyle performansı ise ayrıca konuşuldu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, Pazartesi akşamlarının diğer yapımlarını reytingde geçip zirveye otururken, sosyal medyada da zirvenin sahibi olmayı başardı! Üstelik rakiplerine ezici bir çoğunlukla fark atan dizi, sosyal medyada da dikkat çeken yapımların başında geldi!

3 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümüyle günün en çok konuşulan dizisi olma ünvanını da kazanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisine gün içinde gelen ileti sayısı, en yakın rakibini beşe katlarken, reytingde başabaş yarıştığı Bir Küçük Gün Işığı ve Yasak Elma dizilerine de büyük çalım atmış görünüyor!

Alparslan Büyük Selçuklu'nun sosyal medya zaferi ezici oldu! Yasak Elma ise daha da şaşırttı! 8

Kanal D’nin Seversin isimli romantik komedi dizisinin, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden 5 kat az ileti almasına rağmen sosyal medyada günün en çok konuşulan dizileri içinde ikinci sırada yer alması da ayrı bir dikkat çeken durum oluşturdu. Reyting tablosunda ilk 10’a bile giremeyen dizi, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı gibi daha yüksek reytingler alan dizilerden daha çok konuşulmuş durumda…

Alparslan Büyük Selçuklu'nun sosyal medya zaferi ezici oldu! Yasak Elma ise daha da şaşırttı! 9

Yasak Elma ise geçtiğimiz sezon kıran kırana bir mücadele verdiği Alparslan Büyük Selçuklu’dan sonra yeni sezonda Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle de yarışıyor! Yasak Elma’nın Total’de 2.liği kaptırıp 3. olduğu tablonun ardından, sosyal medyada da Bir Küçük Gün Işığı’ndan daha az konuşulması dikkatleri çekiyor…