Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Peri Masalı dizisinde işler karışmaya başlıyor! Gerilim dozu artacak!

Bir Peri Masalı dizisinde işler karışmaya başlıyor! Gerilim dozu artacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı, geçtiğimiz hafta 28 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Bu hafta 2. bölümü yayınlanacak olan dizide yeni gelişmeler izleyiciyi bekliyor! Bebek bakıcısı Zeynep’in tesadüfen eline geçen yüklü miktardaki parayla hayatında yepyeni bir sayfa açmaya çalıştığı dizide işler pek de masal gibi ilerlemeyecek!

Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve Merve Çolak’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin 2. bölümünde, Alina Boz’un hayat verdiği Zeynep ve Tarık Emir Tekin’in oynadığı Onur’un yakınlaşmaları ile birlikte beklenmeyen bazı olaylar da gündeme geliyor!

Kadrosunda ayrıca Nazan Kesal Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik Müfit Kayacan’ın da rol aldığı dizide Onur ve Bige’nin nişan haberi ile birlikte Zeynep’in hayalleri de suya düşecek! Zengin ve kültürlü bir kadın imajı ile Onur’u da etkileyen Zeynep için zor günler başlıyor!

Nişan haberi ile duyguları alt üst olan Zeynep, Köksal ailesini farklı bir şekilde etkilemenin peşine düşüyor. Ancak yine de Onur ile kendisini kaderin bir araya getirdiğini düşünen Zeynep için asıl tehlike yaklaşmaya başlıyor! Bulduğu para ile zengin bir hayat sürmeye çalışırken, paranın asıl sahiplerinin Zeynep’e ulaşmasına da az bir zaman var!

Bir Peri Masalı dizisinde işler karışmaya başlıyor! Gerilim dozu artacak! 10

Zeynep, Onur ile yakınlaşırken, aynı zamanda zengin hayatına da iyiden iyiye alışmaya başlıyor. Fakat parasını aldığı belalı adamların ona ulaşmasıyla birlikte gerilim de artacak! Eski sevgilisinin peşine düşüp kendisini bulması da Onur’un evindeki bir davette olacak. Yeni bölümde Zeynep’in bu tehlikelerden nasıl kurtulacağı merak konusu!

Bir Peri Masalı dizisi, izleyicinin de beğenisini kazanan bir yapım oldu. 2. bölüm tanıtımıyla heyecanın dozu da arttı. İzleyiciler, merakla yeni bölümü beklerken, Alina Boz ve Tarık Emir Tekin partnerliği de çok beğeniliyor. 2. bölümden gelen 2. fragmanda peri masalının giderek zora girdiği görülmekte…

İşte izleyenlerden gelen yorumlardan bazıları…

Bir Peri Masalı dizisinde işler karışmaya başlıyor! Gerilim dozu artacak! 11

Bir Peri Masalı dizisinde işler karışmaya başlıyor! Gerilim dozu artacak! 12

Bir Peri Masalı dizisinde işler karışmaya başlıyor! Gerilim dozu artacak! 13