Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısından Barış Arduç ile ilgili açıklama geldi!

Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısından Barış Arduç ile ilgili açıklama geldi!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz günlerde, TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna katılan oyuncu Ezgi Çelik’in retweet ettiği tweet nedeniyle daha sete çıkmadan kadro dışı kalması gündeme gelmişti.

Aynı dizide, daha önce yine tweet krizi yaşandığı iddiaları ortaya atıldı. Çıkan haberlerde, yapımcı firmayla, dizinin başrol oyuncusu Barış Arduç arasında, oyuncunun geçmişte paylaştığı bir tweet’in sorun olduğu öne sürüldü.

İddiaya göre, yapımcı Barış Arduç’tan tweet’i silmesi için ricada bulundu. Ancak yakışıklı oyuncu bu isteği kabul etmedi. Bu iddialar üzerine, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yapımcı firması Akli Film’in sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yapımcısından Barış Arduç ile ilgili açıklama geldi! 7

Kamuoyuna saygıyla duyurulur notuyla paylaşılan metinde, Barış Arduç ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edilerek izleyicilerin bu tür haberlere itibar etmemeleri istendi.

İlk sezonu ilgiyle izlenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç ile başrolü paylaşan Fahriye Evcen diziye veda etti. Fahriye Evcen, yoğun çalışma şartları nedeniyle oğlu Karan ile yeterince ilgilenemediği düşüncesiyle dizinin ikinci sezonunda yer almak istemediği şeklindeki iddialarla gündeme geldi. Oyuncu, dizinin yapım şirketi Akli Film’in sahibi Emre Konuk’un bu kararından vazgeçirmeye çalışmasına karşın kararını değiştirmedi.

30 Mayıs pazartesi akşamı yayınlanan 27. bölümüyle sezon finali yapan dizinin finalinde izleyenleri çok üzen gelişmeler yaşandı. İkinci sezonu merakla beklenen dizi yeni sezonuyla Eylül ayında TRT1 ekranlarında olacak.