Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan dizisi vedaya hazırlanırken, Burak Demir’in bu büyük şansını ne yapacağız!

Alparslan dizisi vedaya hazırlanırken, Burak Demir’in bu büyük şansını ne yapacağız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu dizisine konuk oyuncu olan Burak Demir’in şansı görülmeye değer. Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT1’in son 2 sezondur en başarılı yapımlarından birisi olan Büyük Selçuklu Devleti’ni anlatan dizide vedaya hazır olun… Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu olarak izleyicilerin karşısına çıkan diziyi bu sezon ise Alparslan Büyük Selçuklu ismi ile izliyoruz..

Barış Arduç ve Fahriye Evcen ikilisinin güçlü işbirliği ile iyi bir dönem geçiren Alparslan dizisinde sezon finaline az kaldı. 28. bölümüyle birlikte bir dönemi daha kapatacak olan diziye yaz arası verilecek. Gelecek sezonda da çok etkili bir şekilde devam edecek olan Alparslan dizisinin vedası yaklaşırken, bir de sürpriz ortaya çıktı.

Burak Demir, 26. ve 27. bölümlerde hikayeye konuk oyuncu olarak katılacak… Herve isimli karakteri canlandıracak olan başarılı oyuncu, hikayeye büyük bir heyecan katacak… Burak Demir’in diziye katılmasındaki asıl büyük sürpriz ise, şimdiye kadar tarihi dizilerdeki canlandırdığı rollerle ilgili.

Alparslan dizisi vedaya hazırlanırken, Burak Demir'in bu büyük şansını ne yapacağız! 81

1978 yılında Adana’da dünyaya gelen oyuncu, 2009 yılından bu yana birbirinden çok farklı yapımlarda boy gösterdi. Burak Demir’i öne çıkartan en önemli rol Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hüseyin Çavuş karakteri olmuştu. Muhteşem Süleyman olarak bilinen, Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli padişahlarından Kanuni Sultan Süleyman’ın yaşamını anlatan bu dizide, Burak Demir bir yan karakterdeydi ama herkesi duygulandıran birisiydi. Dizide Mehmet Günsür’ün canlandırdığı Şehzade Mustafa’nın en yakınındaki askerlerden Hüseyin Çavuş, akıllardan çıkmayan bir karakter oldu.

Alparslan dizisi vedaya hazırlanırken, Burak Demir'in bu büyük şansını ne yapacağız! 82

Muhteşem Yüzyıl dizisinden 4 yıl sonra bu sefer oyuncuyu Diriliş Ertuğrul isimli dizide Hüsamettin Karaca karakterinde izledik. Bu dizide de Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş dönemine götüren hikayede Burak Demir yine etkili bir roldeydi.

Şimdi de ünlü oyuncu Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde konuk oyuncu olarak bile olsa, izleyicinin karşısına çıkacak. Tarihi çizgide Osmanlı İmparatorluğu’nun hüküm sürdüğü dönemlerde izlediğimiz oyuncu, şimdi de onun öncesindeki Büyük Selçuklu Devleti dönemine giderek, tarihi bir yolculuk yapmış olacak.

Burak Demir, Türk devlet yapılanmasının en önemli dönemlerini anlatan yapımlarda rol alan bir oyuncu olarak aslında kariyeri açısından da ne kadar şanslı birisi olduğunu sergiliyor.