Ana sayfa Sosyal Medya Diriliş Ertuğrul dizisinin Gülsim Ali İlhan’ın hayatında çok ayrı bir yeri var!

Diriliş Ertuğrul dizisinin Gülsim Ali İlhan’ın hayatında çok ayrı bir yeri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi tarihi dizilerin çekimlerinin yapıldığı Bozdağ Film’e ait platoyu ziyaret eden ünlü isimler arasında Gülsim Ali İlhan da vardı. 2016 ile 2018 yılları arasında Diriliş Ertuğrul isimli tarihi dizinin hikayesinde Aslıhan karakterini canlandıran oyuncu, yeniden Bozdağ Film setine dönmekten dolayı büyük heyecan yaşadı.

Dizilerin çekimlerinin yapıldığı mekanları görmek isteyen vatandaşlara açılan platonun konuğu olan ve hayranları ile bir araya gelen Gülsim Ali İlhan, daha önce de çeşitli kez platoyu ziyaret ettiğini ve yine büyük heyecan duyduğunu anlattı.

Diriliş Ertuğrul projesi ile büyük ilgi görmesinin ardından Payitaht Abdülhamid, Gönül Dağı ve Al Sancak isimli dizilerle de hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu, yapımcıların en çok teklif yaptığı isimlerden birisi olarak dikkat çekiyor.

Bozdağ Film ile birlikte yaptıkları Diriliş Ertuğrul ile Al Sancak projelerinin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen Gülsim Ali İlhan, şunları söyledi:

“Gerçekten çok önemli projeler. Ben Al Sancak projesine dahil olmadan önce en sevdiğim karakter ve en sevdiğim dizi seti Diriliş Ertuğrul diyordum. Şimdi Al Sancak da dahil oldu, her projenin yeri ayrı oluyor. Diriliş Ertuğrul gerçekten dünyada çok sevilen ve gerçekliğe dayanan bir kahraman hikayesi. Aynı şekilde Kuruluş Osman da öyle, arada bakıyorum. İyi ki oynamışım, iyi ki Aslıhan ve Nadia olmuşum diyorum.”

Aslıhan karakterinden çok etkilendiğini de anlatan ve izleyicilerden büyük alkış alan Gülsim Ali İlhan, hala Diriliş Ertuğrul setinde yaşadıklarını unutamadığını da sözlerine ekledi.