Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 20 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı için set ortamında yaş olarak küçük olmak bir avantaj!

20 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı için set ortamında yaş olarak küçük olmak bir avantaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İpek Filiz Yazıcı, genç yaşına rağmen çok başarılı projelerde yer alarak kısa sürede ismini geniş kitlelere duyurdu.

Babam ve Ailesi isimli diziyle birlikte 2016 yılında setlere adım atan İpek Filiz Yazıcı, Elimi Bırakma dizisindeki Ceyda karakteri ile de çok konuşuldu. Genç oyuncu, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisiyle dünya genelinde ismini duyurmayı başarırken, Işık karakteri ile kariyeri adına çok güçlü bir çıkış yaptı.

Son Nefesime Kadar isimli Fox TV’nin beş bölümde sona eren dizisinin oyuncularından olan İpek Filiz Yazıcı, bu projenin erken bitmesinin ardından hemen yeni bir iş için anlaşma yaptı.

Atakan Hoşgören ile birlikte başrolünde yer alacağı İçimizdeki Ateş isimli diziyle anlaşan oyuncu, hayranlarının karşısına bir gençlik dizisiyle çıkmaya hazırlanıyor.

Kendisi ile benzer yaşlarda olan gençlerle bir araya gelen oyuncu, gösterilen ilgiden de çok memnun kaldı. Akranlarından güzel dönüşler almasından memnun olan oyuncu, setlerde yavaş yavaş büyümeye devam ettiğini de söyledi.

Yaşının küçük olmasının rol aldığı projelerdeki set ortamı için avantaj olduğunu anlatan oyuncu, “Bence bu bir avantaj, çünkü erken büyümemi sağlıyor. Kendinden büyüklerle sohbet ediyorsun. O yüzden bence güzel bir şey” diye konuştu.

Yaz döneminde tatil yapmayacağını çalışmaya devam edeceğini hatırlatan oyuncu, “Çalışıyorum şu anda, çok yoğunum. Setten geldim, buradan da sete geçeceğim. Biraz bu yaz yoğun olacak ama ufak tefek tatil kaçamakları yapabilirim” dedi.