Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman yeni dizisi El Turco için ne zaman sete çıkacak?

Can Yaman yeni dizisi El Turco için ne zaman sete çıkacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, İtalya’da geniş bir hayran kitlesi elde etti. Oyuncu burada yaptığı anlaşmalarla da İtalyan dizi piyasasında yer almaya başladı ve reklamlarda da rol alarak kendini gösterdi. Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in 40 yılı aşkın sürüdir bulunduğu ve birçok projeye imza attığı İtalya, Can Yaman için de kariyerinde iyi bir sıçrama noktası oldu.

Can Yaman’ın İtalya’da yeni dizisi Viola Come Il Mare’nin çekimleri de Eylül ayında başlamış ve yeni yılın başlarında tamamlanmıştı. Nisan ayında bu dizinin Canale 5’te gösterilmesi heyecanla bekleniyor. Francesco Demir isimli yarı Türk yarı İtalyan bir polisi canlandıran Can Yaman’ın dizideki performansını hayranları büyük bir merakla beklemeye başladı.

Ferzan Özpetek’in bir röportajında söylediği gibi, İtalya’da Can Yaman gittiği her yerde olay oluyor ve bir izleyici kitlesi oluştu. Oyuncu şimdi de yeni dizisi El Turco için çalışmalara başlıyor…

Türkiye’yi bir dizi üretim üssü olarak konumlandırdığı anlaşılan Disney Plus’ın ünlü isimlerle anlaşmaları arasında Can Yaman’ın ki de bulunuyor. Oyuncumuz, Kerem Deren’in hikayesini yazdığı ve Ay Yapım imzasını taşıyan El Turco isimli dizide başrolde yer alacak.

Dünyaca ünlü bir yıldız ismin de dizide Can Yaman’a eşlik etmesi beklenirken, çekimlerin de yaz aylarında başlamasının planlandığı ortaya çıktı. Yaz başında Disney Plus’ın 44 yeni ülke ile birlikte Türkiye yayınları başlayacak.

Temmuz ayında ise Can Yaman ve ekip arkadaşları El Turco dizisi için sete çıkacak. Uluç Bayraktar gibi önemli bir yönetmenin imzasını taşıyacak olan yeni dizi, Disney Plus’ın tüm dünyadaki kullanıcıları tarafından izlenebileceği için Can Yaman ismi bu platformdaki işleri ile birlikte daha da geniş bir kitleye yayılacak.