Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisinde sezon final tarihi belli oldu! Peki kaç sezon olarak planlandı?

Alparslan dizisinde sezon final tarihi belli oldu! Peki kaç sezon olarak planlandı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında ikinci sezonu devam eden Büyük Selçuklu Devleti’ni anlatan hikayede ilk dönem Uyanış Büyük Selçuklu olarak isimlendirildi, ikinci dönem ise Alparslan Büyük Selçuklu olarak izleyicilerle buluştu.

İlk sezonda Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Sevda Erginci, Ekin Koç gibi önemli isimler dizide yer almıştı ve Sultan Melikşah döneminde yaşananlar ekrana gelmişti. İkinci sezonda ise Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrolünde yine çok etkili bir kadro buluştu ve bu sefer de Melikşah’ın babası Sultan Alparslan dönemi izleyicilerle buluştu.

İki sezondur devam eden projede şimdiden gelecek sezon için hazırlıklar da başladı… Sultan Alparslan döneminin toplamda 3 sezon olması planlanıyor ve bunun ilk sezonu da tamamlanmak üzere… Mayıs ayı ile birlikte birçok dizinin ya biteceğine ya da sezon finali yaparak ara vereceğine şahit olacağız.

Alparslan dizisinde sezon final tarihi belli oldu! Peki kaç sezon olarak planlandı? 8

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi de 23 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 23. bölümle birlikte sezon finali yapacak. Diziden bu sezon için geriye sadece 4 bölüm kaldı. Fahriye Evcen’in henüz gelecek sezon için anlaşma yapmaması, ayrılık ihtimalini gündeme getirdi.

Bu dizi ile birlikte hayranlarının beklediği müthiş çıkışı gerçekleştiren Barış Arduç ise halinden memnun. Yoğun bir tempoda çalışan dizi ekibi, sezon finalini heyecanla beklerken, oyuncular yaz dönemini dinlenerek geçirecek ama dizinin ekibinin gelecek sezon için önemli hazırlıklar yapacağı da biliniyor.

Alparslan dizisinde sezon final tarihi belli oldu! Peki kaç sezon olarak planlandı? 9

Milyonlarca izleyicisi bulunan dizi TRT1’e iki sezondur çok büyük başarılar getirdi. Pazartesi akşamları birkaç kez dışında bu sezon birincilikten kopmayan Alparslan dizisi, gelecek sezonda da yine çok etkili hikayesi ile izleyicilerini mest edecektir.