Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisine yeni başlayan Kayra Zabcı eleştiren de destekleyen de çok!

Alparslan dizisine yeni başlayan Kayra Zabcı eleştiren de destekleyen de çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezona başladı. Fahriye Evcen’in diziye devam etmeyeceğinin ortaya çıkmasının ardından yeni kadın başrol karakteri merak edilmişti. Sonunda bu isim Kayra Zabcı olarak açıklandı ve Seferiye Hatun karakteri de ikinci sezon ile birlikte izleyicilerin karşısına çıktı.

Genç oyuncu Kayra Zabcı’nın 28. bölümdeki performansını beğenen izleyiciler, oyuncuya destek mesajları paylaştı. Seferiye Hatun’un güçlü ve inatçı bir kişilik sergilemesi de izleyicileri memnun eden bir başka gelişme oldu. Ancak bazı dizi hayranları Fahriye Evcen’in yerine geldiği düşüncesini öne sürerek, genç oyuncuyu eleştiren paylaşımlar yaptı. Kayra Zabcı’ya destek olanlar çoğunlukta olsa da, eleştirilerin de sosyal medyada yer aldığını söylemek gerekiyor.

Alparslan dizisine yeni başlayan Kayra Zabcı eleştiren de destekleyen de çok! 8

Bir dizi hayranı, “Ben sevdim Seferiye Hatun’u. Gayet güzel, Kayra diziye yakışmış. İlerleyen bölümlerde daha güzel olacaktır” diye yorum yaptı. Birçok dizi hayranı da genç oyuncunun işinin kolay olmadığını ama iyi bir başlangıç yaptığını ve karakteri beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Seferiye Hatun ile Alparslan arasında yaşanacakları çok merak eden izleyiciler, şimdiden dizinin ikinci sezonunun bir hayli heyecanlı geçeceğini düşünmeye başladı. Seferiye Hatun’un daha ilk bölümde Alparslan’ı hançer ile yaralaması da etkileyici bir sahneydi.

Fahriye Evcen’in hayranları oyuncunun ayrılığına üzülürken, birçok dizi hayranı ise yeni karakteri beğendiklerini belirtiyor.

Alparslan dizisine yeni başlayan Kayra Zabcı eleştiren de destekleyen de çok! 9

Alparslan karakterine böyle zorlu bir kadın karakterinin yakışacağını ifade eden izleyiciler, hikaye güzel işlenir ise Kayra Zabcı’nın ikinci sezonda öne çıkabilecek bir potansiyel sergilediğine inanıyor.

Alparslan dizisinin hayranları Barış Arduç’un oyunculuk başarısını da sosyal medyadaki yorumları ile kutluyor. Dizinin Barış Arduç’a farklı bir hava kattığını ve karakteri de çok başarılı şekilde canlandırdığını belirten izleyiciler, “Rolünü oynamıyor, adeta yaşıyor” diyerek de ünlü oyuncuya olan beğenilerini paylaşıyor.