Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş ve Baba dizileri için çok zorlu bir süreç başlıyor! Atv’nin hamlesi ile durum artık çok başka!

Üç Kız Kardeş ve Baba dizileri için çok zorlu bir süreç başlıyor! Atv’nin hamlesi ile durum artık çok başka!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül sezonu başlarken yeni dizilerin hangi günlerde konumlanacağı izleyici açısından ayrı bir önem arzediyor. Zira bir önceki sezondan gelen ve çok sevdikleri dizilerinin karşısına yine çok güçlü ve dikkat çekici dizilerin gelmesi, izleyiciyi için özellikle sezonun ilk haftalarında zorlayan bir durum. Ekranın en iddialı yapımlarının birer birer döndüğü haftalarda çekişmeler de artıyor!

Salı akşamlarının geçtiğimiz sezonda en çok konuşulan dizisi Üç Kız Kardeş olmuştu. Dizi, yayınlanmaya başladıktan bir kaç hafta sonra reytingin zirvesine çıkarak listeleri alt üst etmeyi başardı.

İclal Aydın’ın hem hikayesini yazdığı hem de başrollerden birinde yer aldığı Üç Kız Kardeş, dram dolu bir dizi olarak çok sevildi ve reyting birinciliğini de geçtiğimiz sezon kimseye kaptırmadı.

Baba dizisi ise Show TV’nin üzerine çok titrediği, çok umutlu olduğu bir yapım. Dizi, Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer başrolüyle sonradan zengin olan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Başarılı oyuncuları ve hikayesiyle dikkat çeken Baba, ilk sezonda bir süre kan kaybetmişti. Ancak hikayesi toparlanarak sezonu daha iyi puanla bitirmesi sağlanmıştı.

Yeni sezonda ise yepyeni oyuncular ve bazı ayrılıklarla birlikte büyük değişimlerle geliyor! Show TV, Salı akşamlarının güçlü dizisi Baba’ya çok güveniyor. Dizinin takipçileri de merakla yeni bölümü bekliyorlar.

Bu akşam (20 Eylül Salı) her iki dizide yeni sezon ilk bölümleriyle ekranda olacak. Tanıtımları, ön izlemeler ve fragmanlarla birlikte merak uyandırarak izleyicinin heyecanını da yükselttiler. Fakat karşılarına gelecek olan atv’nin dizi Ben Bu Cihana Sığmazam, Salı günlerinin reyting tablosunu derinden sarsabilir!

Kanalın 5 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdür Olmaz dizisi, Salı akşamları uzun yıllar ekranda beğeni ile izlenmişti. atv, yine çok güçlü bir diziyi Salı akşamı ekrana getirerek geleneğini sürdürmeye çalışıyor.

Rekabetin çok çetin geçeceği ekranda Fox TV’nin Kusursuz Kiracı ve TRT1’in Balkan Ninnisi dizileri de bulunuyor. Ancak en büyük rekabetin Üç Kız Kardeş, Baba ve Ben Bu Cihana Sığmazam arasında geçeceği tahminleri yüksek! Oktay Kaynarca’nın EDHO’nun ardından yapımcısı da olduğu diziyle dönüşünü bekleyen izleyiciler merak içinde. Tanıtımları ile şimdiden pek çok izleyiciyi de yakalamış görünüyor. Kadrosunda Ebru Özkan, Pelin Akat’ın da yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam, aksiyon dozu yüksek sahnelerle gelmeye hazırlanıyor.

Baba ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinin bu akşam yayınlanacak bölümündeki duygusal sahneler dikkatleri çekiyor! Geçtiğimiz hafta yeni sezon ilk bölümü yayınlanacak Üç Kız Kardeş’in de hikayesinde yeni gelişmeler yaşanacak. Korman Malikânesinde işler iyice karışırken 18. bölümüyle de diğer dizilere güçlü bir rakip olacak.

Atv’nin Salı gününe yeni ve iddialı dizisini almasının ardından, bu akşamdan sonraki reyting tablosu da büyük merak konusu oldu! Bakalım Ben Bu Cihana Sığmazam, tabloyu nasıl etkileyecek?