Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan olmak kolay mı? Barış Arduç, kondisyon ve çevikliğini işte buna borçlu!

Alparslan olmak kolay mı? Barış Arduç, kondisyon ve çevikliğini işte buna borçlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç, pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle iki sezondur TRT1 ekranında çok başarılı performanslar ortaya koyuyor. Kiralık Aşk dizisinde yakaladığı popülerliği yıllar içinde adım adım güçlendiren oyuncu, vücudunun en önemli sermayesi olduğunu hatırlayarak yaşamını sürdürüyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki aksiyon sahneleri için 2 yıldır yoğun bir çaba sergileyen Barış Arduç, bu enerjisini ve çevikliğini de spor yapmasına borçlu. Ünlü oyuncu dizinin setinde öyle sahnelerde rol alıyor ve o kadar zorlu anları başarıyla tamamlıyor ki, vücudunu zinde tutmaz ise bunların hiçbirisinin olmayacağını iyi biliyor.

Barış Arduç, instagram hesabından paylaştığı videoda ağırlık kaldırırken görülüyor. Ünlü oyuncunun kondisyonunun yüksek tutması dizinin setinde rahat etmesiyle doğru orantılı, bu yüzden de setten arta kalan zamanlarda spor yapmayı da ihmal etmiyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Barış Arduç (@arducbrs)’in paylaştığı bir gönderi

Barış Arduç’un vücudunun ne kadar geliştiğini gören hayranları da Alparslan dizisinin ona ne kadar iyi geldiğini ifade etmeden durmuyor.

Instagram’da 7 milyona yakın takipçisi bulunan ünlü oyuncu, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine sahip. Dünyanın farklı ülkelerindeki hayranlar oyuncunun instagram paylaşımlarına binlerce yorum bırakıyor.

Hala Elçin Sangu ile Kiralık Aşk günlerini hatırlatan birçok izleyicinin de yorumlarını paylaşımların altında bulabilirsiniz.

Barış Arduç’un instagram’da çok nadir paylaşım yapmasını eleştiren takipçileri de var. Bir hayranı diyor ki, “Gözlerime inanamıyorum! sonunda bir Instagram hesabın ve hayranların olduğunu hatırladın! Biz seni çok özledik, çok iyi görünüyorsun.”

Barış Arduç, 2022 yılının 19 Kasım günü babalık pozuyla instagram’da paylaşım yaptıktan sonra uzun süre sessiz kaldı.

Alparslan olmak kolay mı? Barış Arduç, kondisyon ve çevikliğini işte buna borçlu! 7

Oyuncu, 7 Nisan Cuma günü yeni bir paylaşım yaparak spor yaptığı anlardan görüntü yayınladı. 4 aydan fazla süre instagram’da paylaşım yapmayan oyuncuya hayranlarının sitem ederken, daha sık paylaşımlar yapmasını dilediklerini belirten mesajlar yolluyor.