Ana sayfa Dizi Haberleri Aynı dizide oynuyorlar, aynı fikri savunuyorlar! Evrim Alasya ile Müjde Uzman’ın gücü işte bu!

Aynı dizide oynuyorlar, aynı fikri savunuyorlar! Evrim Alasya ile Müjde Uzman’ın gücü işte bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakteri hikayenin en etkili isimlerinden birisi haline geldi. Müjde Uzman’ın da role kattığı inandırıcılık karakter ile bütünleşmesinden kaynaklanıyor. Hatırlanacağı üzere Sıla Türkoğlu bile Doğa karakteri olmasa en çok Alev’i oynamayı isteyeceğini söylemişti.

Dizide Alev karakterinin izleyicileri rahatlatan, gülümseten bir yanı var. Müjde Uzman’ın oyunculuk yetenekleri ile senaryonun güçlü olması bu karakteri dizinin en kritik unsurlarından birisi haline getirdi. Birçok izleyici de Alev’i ekran başında gülümseyerek takip ediyor. Böyle ağır bir dram hikayesinde izleyicileri gülümsetebilmek ve enerjilerini yükseltmek de Müjde Uzman’a iyi gelmiş.

Kıvılcım karakterine ise Evrim Alasya izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Kırmızı Oda dizisindeki Meliha karakterini hatırlayanlar Evrim Alasya’nın dram rollerinde ne kadar etkili olabileceğini iyi biliyor. Bu sefer de güçlü bir kadın karakteri ile ekrana dönen oyuncu, Kızılcık Şerbeti dizininin Kıvılcım’ı olarak son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi.

Aynı dizide oynuyorlar, aynı fikri savunuyorlar! Evrim Alasya ile Müjde Uzman'ın gücü işte bu! 8

Hem Müjde Uzman hem de Evrim Alasya diziyle birlikte sosyal medyada da çok konuşuluyor. İzleyiciler onların yaptığı her şeyden fazlasıyla etkileniyor. İnsanın istediği zaman her istediğini yapabileceği düşüncesi her iki oyuncunun da ortak felsefesi…

Evrim Alasya, InStyle dergisindeki röportajında şu sözleri ile dikkat çekti: “İnsanın isterse dilediği her şeyi yapabilme potansiyeli var ve ben her zaman bu inançla hareket ettim.”

Müjde Uzman’ın felsefesi net, “İnsan isterse her şeyi yapabilir” diyen oyuncu Sabah gazetesiyle röportajında bu düşüncesini kendi hayatıyla özdeşleştirdi.

Aynı dizide oynuyorlar, aynı fikri savunuyorlar! Evrim Alasya ile Müjde Uzman'ın gücü işte bu! 9

Müzik kanalında yer alarak kariyerine adım atan ve mankenlik de yaptığını anlatan oyuncu, bir dönem halkla ilişkiler alanında da çalışmış. Kendi ayakları üzerinde durmak istediği için ailesinin evinden ayrılan ve kendisine yeni bir ev tutan Müjde Uzman, o süreçte böyle güçlü bir adımı atarken ne düşündüğünü şu sözlerle ifade etti:

“Para kazanmam lazımdı, ayrı eve çıktım. Aileme dedim ki, ‘ben yalnız yaşayacağım, para kazanacağım, sizden para da istemiyorum’ dedim. O yüzden çalışmak da lazım. Ben şeye inanırım, her şey yapılabilir. Ben aynı anda hem staja gidip hem çalışıp hem ev geçindirip hem başka bir yerde çalışıp okula da gittim. Her şeyi de aynı anda yaptım.”

Daha hayata yeni yeni adım attığı dönemde bile ailesinin desteğini istemeyen, kendi ayakları üzerinde durmak için çok çaba harcayan Müjde Uzman, aslında toplumda örneği çok fazla olan ve kendi ayakları üzerinde durmayı başarmış insanların varlığına işaret ediyor.

Gençliği de yaşadığını, parasını da kazandığını, oyunculuk macerasına da atıldığını, çok yönlü birisi olmayı da sevdiğini anlatan Müjde Uzman, felsefe olarak da rol arkadaşı Evrim Alasya ile aynı fikirdi.

“İnsan isterse her şeyi yapabilir.”