Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerine karşı Sipahi dizisinin büyük sınavı!

Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerine karşı Sipahi dizisinin büyük sınavı!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, yapımını CNP Film’in üstlendiği Sipahi’nin başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık yer alıyor. “Sipahi” yeni bölümüyle 19 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk bölümünde reytingler ortalamanın üzerinde gerçekleşti.

Bu durum ilk bölüm için önemli bir artıydı, şimdi ikinci bölümde izleyici ilgisinin artıp artmayacağının testi yapılacak. Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı gibi izleyici sadakatinin sağlandığı dizilerinin yanında Sipahi’nin de bunu başarabileceğini ispatlaması bakımından ikinci bölüm reytingleri büyük önem taşıyor. Dizinin ilk bölüme göre izlenme oranlarını artırması beklentisi gerçekleşir ise, izleyicilerin beğenisini kazandığı anlamına gelecek.

Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerine karşı Sipahi dizisinin büyük sınavı! 7

Sipahi heyecan dolu 2. bölümüyle 19 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Sipahi ekibi, bombayı durdurmayı başarmıştır. Ancak bu onları bekleyen oyunun sadece küçük bir parçasıdır. Ali ise önce Viyana ardından stadyumda karşılaştığı Canan’a bir açıklama borçludur.

Aynı zamanda her istihbarat çalışanı gibi ikili hayat yaşayan Ali, kimliğini korumak zorundadır. Habtor’un yaşadığını öğrenen Yıldırım, onu yakalamanın hesaplarını yapmaktadır. Sipahi ekibi çözmeye çalıştıkları gizli oyunu tam olarak öğrenmeye çalışmaktadır.

Bunun tek yolu ise iyi planlanmış bir operasyon gerçekleştirmektir. Ancak tüm ekip, bir anda kendilerini beklemedikleri bir tehlikenin içerisinde bulurlar.