Ana sayfa Dizi Haberleri Alper Kul, Güldür Güldür’ün yeni sezonundan ilk müjdeyi verdi

Alper Kul, Güldür Güldür’ün yeni sezonundan ilk müjdeyi verdi

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show, ekranlara yeniden dönüyor. Kısa bir süre önce tanıtım çekimleri yapılan programdan ayrılanlar oldu ancak yeni sezonda da eğlenceli skeçleriyle ekranda olacak. Programın tanıtımları bir kaç hafta önce çekilmişti. Oyuncuların hazır bulunduğu çekimler sırasında yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla da kimlerin devam edeceği ortaya çıkmıştı.

Zira yeni sezonda Güldür Güldür’den bazı isimler ayrıldı. Çağlar Çorumlu, Emre Altuğ, Evrim Akın ve Sinan Çalışkanoğlu yeni sezonda programda yer almayacaklar. Yeni gelecek isimler olacak mı onu hep birlikte izleyip göreceğiz ama programın sunucusu Ali Sunal ile birlikte Doğa Rutkay, Alper Kul, Aylin Kontente, Onur Buldu, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Ecem Erkek, Açelya Akkoyun, İrem Kahyaoğlu gibi pek çok ismin yeni sezonda da programda devam edeceği öğrenildi.

Yeni sezonda Dağhan Külegeç ve Murat Akkoyunlu’nun da dahil olduğu ekranların fenomen programlarından olan Güldür Güldür Show, tekrarlarıyla da çok izlenilen bir yapım olarak yeni sezonda da merakla beklenenler arasında. Çekimlerine de başlanıldığı Alper Kul’un yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

Yakında notuyla yeni sezon tanıtımı yapılan program, yine eğlenceli skeçleri ve başarılı oyuncularıyla ekrandaki yerini alacak. Çok izlenilen dizilere bile rakip olan programın hangi gün ekrana geleceği ise henüz belli değil.

Yayın tarihi ve yayınlanacağı gün belli olduğunda biz de sizlerle paylaşacağız. Alper Kul’un çekimler sırasındaki instagram paylaşımını ise aşağıda görebilirsiniz. Ayrıca yine Alper Kul’un paylaştığı yeni sezon tanıtımı videosunu da aşağıda izleyebilirsiniz…

Alper Kul’un paylaşımı:

Yeni sezon provalarımız tüm ciddiyetiyle devam ediyor

Yeni sezon tanıtımı: