Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın seti, diziden komik! Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin atışması sürüyor

Kuzey Yıldızı’nın seti, diziden komik! Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin atışması sürüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı, yeni sezona başladı ve çekimlerden kamera arkası görüntüler de oyuncuların paylaşımlarıyla sosyal medyaya düşüyor. Çekim aralarında birbirleriyle şakalaşan dizinin başrol oyuncularının paylaşımları ise şu sıralar hayranlarının kahkaha atmalarına neden olan esprili durumlarla gündemde.

İki oyuncunun kamera önündeki uyumlu partnerliklerinin yanında günlük hayatta da atışmaları zaman zaman sosyal medyaya yansıyor. Sette birbirlerine takılan İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in son paylaşımları ise takipçilerinin ilgiyle izlediği bir atışmaya dönüştü.

Ordu’da çekimleri süren dizinin set aralarında iki oyuncu, videolu çekimleriyle takipçilerinin markajında. Birbirlerine takılan oyunculardan İsmail Demirci başlattı ilk atışmayı son günlerde. Demirci, Aslıhan Güner efekti ile ilgili yaptığı videolarla arkadaşına takıldı.

Ünlü oyuncu, setten çeşitli videolar paylaştı ve bunları Aslıhan Güner efekti ile yayınladığını duyurdu. Ancak partneri Aslıhan Güner ise esprili bir şekilde bu duyuruya yanıt verdi.

Aşağıda ikilinin birbirlerine takıldıkları videoyu izleyebilirsiniz. İsmail Demirci, efekt konusunda yine rol arkadaşına esprili bir yaklaşımda bulunuyor. Elinde kamerayla Güner’e yürüyen Demirci, “Aslıhan Güner efekti, en çok Aslıhan Güner’e yakıştı” sözüyle Güner’e kahkaha attırıyor. Aslıhan Güner, “Tamamen iftira, hayatımda ilk defa böyle bir efekt görüyorum” diyerek açıklama yapmaya çalışırken de İsmail Demirci “Tamam bitti tamam tamam” sözüyle videoyu kesiyor.

Güner, bu esprili videoyu story’den paylaşarak “İftiralara maruz kaldığım, kıskanıldığım bir gün yine” yorumuyla paylaşıyor.

Kuzey Yıldızı'nın seti, diziden komik! Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin atışması sürüyor 7

İşte ikilinin o atışmaları:

Aslıhan Güner ise, İsmail Demirci’nin yeteneklerini sergilediği anları yayınladı ve arkadaşına takıldı.Partnerinin instagram hesabının 1 milyon olması için esprili bir destek de sergileyen Aslıhan Güner, hayranlarını bir hayli eğlendirdi.