Ana sayfa Sosyal Medya Alper Kul paylaştı, Güldür Güldür Show’un ne kadar çok bekleyeni var!

Alper Kul paylaştı, Güldür Güldür Show’un ne kadar çok bekleyeni var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show programı sahnede sergilediği müthiş performansın, Show TV ekranında geniş kitleler tarafından beğeni toplaması ile 8 sezon başarıyla devam etti. Programın yeni sezonunda kapalı mekanlarda seyircili gösteriler pandemi nedeniyle olamayacak. Ancak, ekranda fırtına esmeye devam edecek.

Güldür Güldür Show’da yaşanan ayrılıklar bu sezon öncesi de devam etti. Evrim Akın, Çağlar Çorumlu, Sinan Çalışkanoğlu ve Emre Altuğ yeni sezonda yok. Ancak iki güçlü isim ekibe dahil oldu. Dağhan Külegeç ve Murat Akkoyunlu… Yeni sezon fragmanı da yayınlandı. Alper Kul, fragmanı instagram hesabından paylaştı.

Hayranların heyecanla beklediği Güldür Güldür Show, cuma akşamları yeni bölümleriyle geliyor. Alper Kul, “Hazırız efendim” notuyla fragmanı yayınladı. Takipçileri ise heyecan içinde olduklarını ve merakla beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

İsmail karakterini canlandıran Alper Kul’un takipçilerinin yorumlarında programa olan ilginin yüksekliği dikkat çekiyor. “Biz hazırız, sabırsızlıkla bekliyoruz” diyen birçok mesaj görebilirsiniz. 8 sezon yayınlanan bir programa gösterilen bu kadar ilginin sebebi ise ekibin son derece başarılı işler ortaya koyması.

İşte Alper Kul’un paylaşımı:

Hazırız efendm. #güldürgüldürshow @showtv