Ana sayfa Dizi Haberleri Alper Saldıran, Masumlar Apartmanı’ndan sonra çok şaşırtıcı bir rolle geliyor!

Alper Saldıran, Masumlar Apartmanı’ndan sonra çok şaşırtıcı bir rolle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Masumlar Apartmanı dizisinde Uygar karakterine hayat veren Alper Saldıran, başarılı performans sergilemiş ancak dizideki rolü kısa süreli olmuştu… Saldıran, şimdilerde ise yeni dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisi ile anlaşan Alper Saldıran yeni imajıyla da ilk kez kendini gösterdi. Romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi’nde Taylan rolüne hayat verecek olan oyuncu, ekip arkadaşları ile de sette buluştu.

Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Cem Davran ve Yasemin baştan gibi isimlerle birlikte dizinin kadrosunda yerini alan Alper Saldıran’ın yeni imajı bir hayli farklıydı… Oyuncunun hayranları da yeni rolünü çok merak etti.

Kameralara konuşan Saldıran, bu dönemde evde oturmak yerine spor yapmayı tercih ettiğini anlatan oyuncu, yeni dizisindeki Taylan karakterini şöyle anlattı: “Ben daha önce hiç oynamadığım bir rolü oynuyorum. Entresan bir adam. Belki biraz sevmeyebilirler ama sevebileceklerini düşünüyorum. Bazı insanlara sinir olursun ama seversin ya onun gibi bir şey olacak. Artık yayına girince göreceğiz.”

Heyecanlı olduğunu ve Taylan karakterinin de kötü olarak nitelendirilemeyeceğini belirten Saldıran, izleyicilerin yorumunu da çok merak ettiğini ifade etti.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.