Ana sayfa Dizi Haberleri Altay dizisi Alper Saldıran’a yeni yetenekler kazandırdı, herkes şaşkına dönecek!

Altay dizisi Alper Saldıran’a yeni yetenekler kazandırdı, herkes şaşkına dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin Dijital platformu Tabii için çekimleri yapılan Altay isimli aksiyon dizisi için ekip büyük bir emek verdi. Bu emek veren isimlerden birisi de oyuncu Alper Saldıran oldu.

Batuhan Bayar, Muhammet Uzuner, Toprak Sergen, Beste Kökdemir gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Altay dizisi, babasının katillerinin peşinden giden Mete karakterinin heyecan dolu hikayesini anlatıyor.

Kadim bilgiyi korumaya çalışan insanları, yollarını kaybetmiş idealistleri ve elbette kötüleri de harekete geçirdiği bir eylemler zinciri başlatan Mete’nin bu macerasını ortaya çıkarmak hiç de kolay olmadı.

Alper Salduran, dizinin çok farklı bir proje olduğundan bahsetti ve son 1 yıldır da yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını anlattı. Hiç alışık olmadığınız tarzdaki bir aksiyon dizisi olarak öne çıkan Altay için 15 kilo verdiğini söyleyen oyuncu, “Altay’ın ilk 16 bölümünü çektik. Çok fazla aksiyon olduğu için ben kendimi aksiyon eğitimlerine verdim. Havada takla atmayı öğrendim. Çok güzel dövüşüyorum bana sette Tom Cruise diyorlar” şeklinde konuştu.

Altay dizisi Alper Saldıran'a yeni yetenekler kazandırdı, herkes şaşkına dönecek! 7

1 yıllık süreçte çok çalıştığı için dinlenmeye ihtiyacının olduğundan bahseden oyuncu, ilk sezonu bitirdiklerini ve ikinci sezona da başlayacaklarını anlattı.

Altay dizisinin çok farklı bir proje olduğunu ve içinde bulunmaktan da memnuniyet duyduğunu anlatan Alper Saldıran, şu sözlerle projenin iddiasını ortaya koydu:

“Ben çok memnunum. Öğrencilik hayatına geri döndüm. 38 yaşıma havada ters takla atarak girdim. O gün ayağımı büktüm, arkadaşlarım koluma girdiler, topal oldum. Bu sene çok ilginç olacak.”

Altay dizi projesinde iyi bir oyuncu kadrosu bulunduğunu bahseden Alper Saldıran, ters, düz veya yan olmak üzere her türlü taklayı atmayı öğrendiğini söyledi.

İlk sezonu çok özenerek çalıştıklarını anlatan oyuncu, çok iddialı bir proje yaptıklarını dile getirdi. Oyuncu, “Bu zamanda böyle bir iş yapmak deli işi. Yapımcımız da gerçekten bu konuda deha yani” dedi.