Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz acaba yetişti mi? Serkan Çayoğlu’ndan Kıbrıs pozu! Enis Arıkan’dan ünlü isimli sürpriz poz!

Alperen Duymaz acaba yetişti mi? Serkan Çayoğlu’ndan Kıbrıs pozu! Enis Arıkan’dan ünlü isimli sürpriz poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü ismin sosyal medyadan yaptıkları son paylaşımlara bir göz atalım… İlk sırada Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisinin Akgün’ü Alperen Duymaz var. Oyuncu, son dönemde oyunculuğu ile göz dolduran isimlerden. Rol aldığı yapımlarla birlikte oyunculuğu da konuşulmaya başlandı.

Bodrum Masalı ile öne çıkan oyuncu Çukur’daki Emrah rolüyle adeta bir sıçrama yaşadı kariyerinde. Ardından Çarpışma’daki rolü geldi. Sonrasında ekran ömrü kısa olan Zemheri’de oynadı. Şimdi de Son Yaz’daki Akgün ile hayran kitlesini büyütüyor.

Başarılı performansı ile dizinin öne çıkan isimlerinden. Oynadığı karakterlerle birlikte kariyerinde hızlı ve emin adımlarla ilerliyor oyuncu.

Dizi İzmir’de çekiliyor. Oyuncu, dün akşam yeni bölümü yayınlanan dizinin 5. bölümüne yetişebilmek için yaşadığı telaşı, instagram’dan takipçileriyle böyle paylaşıyor:

Alperen Duymaz acaba yetişti mi? Serkan Çayoğlu'ndan Kıbrıs pozu! Enis Arıkan'dan ünlü isimli sürpriz poz! 9

Enis Arıkan ve Hazal Kaya’nın yıllara dayanan bir dostlukları var. İki oyuncu aynı zamanda yaz aylarında da Aslı Kızmaz’ın aynı isimli kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde oynadılar.

Hazal Kaya, bir süredir eşi Ali Atay’ın Son Yaz dizisi için gittiği İzmir’deydi. İstanbul’a döndüğünde ise ilk işi çok sevdiği yakın dostu Enis Arıkan ile buluşmak olmuş.

Arıkan ve Hazal Kaya, instagram’dan keyifli anlarını paylaştılar takipçileriyle…

Alperen Duymaz acaba yetişti mi? Serkan Çayoğlu'ndan Kıbrıs pozu! Enis Arıkan'dan ünlü isimli sürpriz poz! 10

Yeni Hayat dizisi erken final yapan Serkan Çayoğlu ise şu sıralar bir başka heyecan yaşıyor! Oyuncu, TRT için çekilen Kıbrıs Ada Kışı dizisinde Pelin Karahan ile başrolde rol alıyor. Çekimler bir süre önce başladı. Çayoğlu, KKTC’de çekilen dizi için adaya gitti.

Rolü için bıyık bırakan oyuncu, dönem dizisiyle ekrana gelecek. Üzerindeki kıyafetlere bakılırsa tatil gününde çekilmiş bir fotoğrafını yayınlamış oyuncu. İlk beğenenlerden birisi de sevgilisi Özge  Gürel olmuş…

Alperen Duymaz acaba yetişti mi? Serkan Çayoğlu'ndan Kıbrıs pozu! Enis Arıkan'dan ünlü isimli sürpriz poz! 11