Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül’den bir paylaşım daha!

Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül’den bir paylaşım daha!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Neslihan Atagül, geçtiğimiz hafta Sefirin Kızı dizisinden ayrılışıyla herkesi şaşırtmıştı. Oyuncu, Star TV’de yayınlanan ve başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı diziden, rahatsızlığı nedeniyle ayrılmak durumunda kalmıştı. Doktorlarının rapor verdiği Atagül, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle zor günler yaşıyordu.

Kilo kaybeden ve sette de zorlanan oyuncunun istirahat etmesi için doktorlarının da ısrarcı olmasıyla birlikte ayrılık kararı da ortaya çıkmıştı. Dizinin çekildiği Bodrum’dan İstanbul’a gelen oyuncu, kısa bir süre önce hayranları için bir mesaj yayınlamıştı.

Eşi Kadir Doğulu ile uzun bir ayrılığın ardından bir araya gelen oyuncu, evlerinde dinlenmeye çekilirken, son mesajında da iyi olduğunu, her şeyin yolunda gittiğini ifade ettiği mesajıyla hayranlarının da içine su serpti.

Bu sürede kendisine iyi baktığı ve dinlenerek de rahatsızlığı ile ilgili olumlu sonuçlar almaya başladığı görüldü oyuncunun mesajıyla birlikte.

Neslihan Atagül, kendisini merak eden hayranlarına bir sürpriz daha yaptı. Oyuncu, son olarak aşağıdaki pozunu yorumsuz olarak instagram story’den yayınladı.

Atagül’ün geçen zaman içinde daha iyi olduğu da görülüyor. Şapkasıyla verdiği poza bakılırsa, keyfi de hayli yerinde oyuncunun…

Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül'den bir paylaşım daha! 7