Ana sayfa Dizi Haberleri Bunlar veda pozları mı? Kırmızı Oda’da Boncuk’un akıbeti merak konusuyken Burcu Biricik kafaları karıştırdı!

Bunlar veda pozları mı? Kırmızı Oda’da Boncuk’un akıbeti merak konusuyken Burcu Biricik kafaları karıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, izleyenleri hüzne boğan bir hikayeye sahne oldu. Dizide Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk’un yaşadıkları, izleyiciyi derinden üzdü. Gerçek bir hayattan alıntılanan olaylarda, çocukken yaşadığı travmaların etkisinden kurtulamayan Boncuk’un geldiği durum, herkesi sarsmıştı.

Naif, sakin, güler yüzlü Boncuk’un içinde neler yaşadığı birer birer döküldü ortaya. Döküldükçe de hem Doktor Hanım, hem izleyicinin zaman zaman göz yaşlarını tutamadığı, hüzünlendiği anlar ortaya çıktı.

Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolüyle yer aldığı dizide Boncuk’un çocukken evlerini basan bir adamın yaşattığı kabus, babasının eve getirdiği metresle birlikte annesinin uğradığı tecavüz, zulüm dolu günler, hayatını etkileyen bir travmaya dönüşmüştü.

Sonrasında ablası olanları unutmayı tercih ederken, Boncuk ise yaşadıklarıyla mücadele etmekten yorulmuş, evlendikten sonra da eşiyle mutsuz olunca travmaları gün yüzüne çıkmıştı.

Bunlar veda pozları mı? Kırmızı Oda'da Boncuk'un akıbeti merak konusuyken Burcu Biricik kafaları karıştırdı! 4

Hollanda’ya eşiyle giden Boncuk’un yapayalnız geçirdiği yıllar sonrasında hayali arkadaşlarla konuşması üzerine terapiye başlamış, önce hayalindeki ermişler ve Can’ı artık görmemeye başlamasıyla iyileştiği düşünülmüştü.

Ancak Boncuk, daha da mutsuz olmuş ve gerçeklerle yüzleşemeyince hayal alemine dönmeye çalışmış, bu süreçte de yaşadığı travmalar büyümüştü. Dün akşam ekrana gelen bölümde Boncuk, üzerinde gelinlikle hayalinde Can’ın ona doğru geldiğini düşünerek çıplak ayaklarıyla caddede koşmaya başladı.

Bunlar veda pozları mı? Kırmızı Oda'da Boncuk'un akıbeti merak konusuyken Burcu Biricik kafaları karıştırdı! 5

Bir kamyonun çarptığı Boncuk, yerde yatarken Doktor Hanım’ın ona doğru gelerek elini uzattığı ve “Çok yol katettin şimdi vazgeçmek olmaz. Hadi gel Boncuk… Gerçekler hayallerden daha güvenlidir, hadi gel Boncuk” sözleri duyuldu.

Boncuk yerden kalkamadı ama elini uzatmaya çalıştı. Bu sahne ile birlikte dizinin bölüm finali geldi. Boncuk’un orada ölüp ölmediği merak konusu oldu. İzleyici bir hafta sonraki bölümde gerçeği öğrenecek ama Burcu Biricik’in instagram’dan yaptığı paylaşımlara bakılırsa, dizide bu sahneler Boncuk’un son sahneleriydi!

Bunlar veda pozları mı? Kırmızı Oda'da Boncuk'un akıbeti merak konusuyken Burcu Biricik kafaları karıştırdı! 6

Ölüp ölmediğini veya akıbetini de gelecek hafta daha net öğreneceğiz. Yine de izleyici bu hikayenin böyle bitmesini istemediklerini yorumlarında aktarıyorlar.

Bunlar veda pozları mı? Kırmızı Oda'da Boncuk'un akıbeti merak konusuyken Burcu Biricik kafaları karıştırdı! 7

Burcu Biricik’in “Ah dedeler, ah Can! Ah Boncuk!” notuyla dizinin yönetmeni Cem Karlı’nın çektiği selfie’yi kendi sayfasında yayınladı. Dizinin kamera arkası ve önündeki ekibe de teşekkürlerini ileten oyuncunun bu fotoğrafıyla son sahnesini çektiği tahminleri yapıldı…

İşte Boncuk’un hayalinde Can ile buluşmak için sokakta gelinliğiyle koştuğu o sahne: