Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz bu paylaşımıyla Son Yaz dizisindeki Akgün karakterini unutturur!..

Alperen Duymaz bu paylaşımıyla Son Yaz dizisindeki Akgün karakterini unutturur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Alperen Duymaz geçtiğimiz sezon Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz adlı dizide canlandırdığı ‘Akgün’ karakteriyle çok sevildi. Son Yaz’da eli silahlı, mafyavari bir karakteri canlandıran oyuncu bu rolüyle hafızalarda yer etti.

Çok yakında, Bein Connect dijital platformunda yayınlanacak  Erkek Severse adlı diziyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olan oyuncu  romantik komedi tarzındaki dizide bu defa çok farklı bir karaktere hayat veriyor.

Alperen Duymaz yeni dizisi Erkek Severse ile Son Yaz dizisindeki karakterini hafızalardan silecek mi? merak konusu oldu.  Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla hayranlarını güldürdü. Fotoğrafın altına yapılan bazı yorumlar yine bu konuyu gündeme getirdi.

Paylaşımına,’Gıdığımla çok sevimliyim’ notunu düşen oyuncunun sempatik paylaşımına bazı hayranları, ‘Akgün’ karakterini anımsatarak ‘Sen Akgün Gökalp Taşkınsın kendine gel’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Alperen Duymaz bu paylaşımıyla Son Yaz dizisindeki Akgün karakterini unutturur!.. 7

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme aldığı ve bir aşk hikayesinin anlatıldığı Erkek Severse’de Alperen Duymaz online alışveriş sitesi sahibi modern bir karakter olan ‘Kenan’ı canlandıracak.

Alperen Duymaz’a baş rollerde Büşra Develi ve Yasemin Kay Allen eşlik ediyor. Etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizinin kadrosunda ayrıca, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı,, Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

Erkek Severse’nin konusu ise şöyle; İkiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep, (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen) Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir.