Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un unutulmaz Aliço’su Rıza Kocaoğlu ekranlara dönüyor!

Çukur’un unutulmaz Aliço’su Rıza Kocaoğlu ekranlara dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dizi dünyasının en yetenekli oyuncularından Rıza Kocaoğlu’nun Çukur dizisinde canlandırdığı Aliço karakteri hafızalarda yer etti. Bugüne kadar canlandırdığı karakterlerle dikkatleri üzerine çeken oyuncu bu kez bir filmle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

42 yaşındaki yetenekli oyuncu 2007 yılında Avrupa Yakası dizisi ile ekran dünyasına adım attı. Başarılı oyuncu bugüne kadar birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol aldı. Ezel dizisindeki Temmuz, Kuzey Güney’deki Ali, İçerde’de Davut ve Çukur’daki Aliço en unutulmaz karakterleri oldu.

Çukur dizisinden sonra en son Menajerimi Ara dizisinde rol alan ve dizide kendisini canlandıran Rıza Kocaoğlu yaklaşık iki yıl aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. Yetenekli oyuncu, Netflix’te yayınlanacak Kötü Adamın 10 Günü isimli filmle ekrana gelecek.

Çukur’un unutulmaz Aliço’su Rıza Kocaoğlu ekranlara dönüyor! 7

Başrolünde Nejat İşler’in yer aldığı Kötü Adamın 10 Günü bir film serisi. İlk filmi olan İyi Adamın 10 Günü’nün çekimleri bir süre önce tamamlanmıştı. Bir üçleme olacak serinin ikincisi de yakında sete çıkacak.

Kötü Adamın 10 Günü, Yazar Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanında uyarlanacak. Filmin yönetmeni ise Asmalı Konak, Ezel, Menekşe ve Halil, Karadayı gibi unutulmaz işlere imza atan Uluç Bayraktar.

Ay Yapım tarafından çekilecek filmde artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan bir avukatın kötü adam olmaya karar vermesini anlatıyor. Filmde Nejat İşler ve Rıza Kocaoğlu’nun yanı sıra Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, İlayda Alişan ve Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor.