Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz hayranları adını yeni bir dizinin başrolüne yazdı!

Alperen Duymaz hayranları adını yeni bir dizinin başrolüne yazdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com – Alperen Duymaz, son yılların en çok beğenilen aktörlerinden birisi. Başarılı oyuncu, rol aldığı son yapımlarla büyük bir çıkış yakaladı. 1992 doğumlu oyuncu, ilk olarak 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle ekranlara gelmişti. Acı Aşk ve Bodrum Masalı’nın ardından, Çukur dizisindeki Emrah karakteriyle şoke etmişti.

Psikopat bir karakter olan Emrah ile adeta kariyerinde bambaşka bir dönem başlattı oyuncu. Ters köşe bir rolle ekranlara gelen Alperen Duymaz, ardından yine bir başka ters köşe ile Çarpışma dizisinde oynadı. Zemheri dizisinden sonra ise çok daha büyük bir hayran kitlesi edinmesini sağlayan Son Yaz dizisinde rol aldı.

Fox TV’nin bu macerası kısa süren ama çok konuşulan, uzun süre de izleyen kişiler açısından unutulmayacak dizisi Son Yaz’daki Akgün karakteri, Alperen Duymaz’a çok yakıştırıldı. Özellikle Hafsanur Sancaktutan ile partnerliği, hala akıllarda…

Alperen Duymaz hayranları adını yeni bir dizinin başrolüne yazdı! 8

Son Yaz dizisinin erken finalinin ardından Alperen Duymaz, Bein Connect dijital platformu için çekilen Erkek Severse dizisinde rol aldı. Hayranları onun ekrana dönüşünü heyecanla bekliyor şimdi.

Oyuncuya çok özel bir projeden teklif gittiği ise henüz kulislere yeni düşen bir söylenti. Konuyla ilgili bir netlik yok fakat söylentisi bile izleyiciyi heyecanlandırmaya yetecek bir dizi ve partnerlik söz konusu! Alperen Duymaz hayranları da bu söylentilerden sonra sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladı.

Alim Yapım ve TMC Film imzalı Gecenin Ucunda isimli dizi, Eylül sezonu için şimdiden iddia ile konuşulmaya başlanılan bir proje. Neslihan Atagül’ün kadın başrol olarak yer alacağı dizinin yapımcı ortaklarından birisi de Atagül’ün eşi Kadir Doğulu…

Peride Celal’ın aynı isimli kitabından uyarlanan iddialı dizi Star TV’de yayınlanacak. Etkileyici bir kadın hikayesinin aktarılacağı dizinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur yazıyor. Erkek başrolün kim olacağı ise bir süredir merak edilen konuydu.

Alperen Duymaz hayranları adını yeni bir dizinin başrolüne yazdı! 9

Yakın zamanda bu isim için Alperen Duymaz kulislerde anılmaya başlandı! Bu iddialar sonrasında da hayranları oyuncunun bu yapımda yer alması için sosyal medyadan paylaşımlar yaparak konuyu gündeme getirmeye çalışıyor.

Henüz bu konuda netlik olmamasına ve hayranların beklentileri dışında başka bir gelişme bulunmamasına karşın, Neslihan Atagül ve Alperen Duymaz’ın çok iyi bir dizi çifti olacağı yönünde değerlendirmeler var.

Gecenin Ucunda romanı 1963 yılında yayımlanmıştı. Ancak dizi uyarlaması günümüzde geçecek. Neslihan Atagül’ün oynayacağı romanın kahramanı Macide, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak isteyen bir kadın.