Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu dizisi, Esengül Aypek’in hayatına büyük değişim getirdi!

Kaderimin Oyunu dizisi, Esengül Aypek’in hayatına büyük değişim getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında setlere adım atan Esengül Aypek’i günlük dizileri seven izleyiciler Beni Affet ve Beni Bırakma isimli projelerden yakından tanıyor. Son dönemde ismi Kaderimin Oyunu dizisindeki Zuhal karakteri ile de anılmakta olan oyuncu, kariyeri için büyük bir adım attı.

Günlük dizilerde yer alan ve burada başarılı olduktan sonra da çok iyi projelerde başroller bulan isimlerden en bilinenleri Hazal Subaşı ile Özge Yağız… Her iki oyuncu da yer aldıkları Adını Sen Koy projesi ile öne çıktı ve sonrasında da kariyer zıplaması yaşadı… Şimdilerde benzer bir durum yaşama ihtimali bulunan isimlerin başında Esengül Aypek’i görebilirsiniz.

Günlük dizilerden sonra Star TV’nin iddialı Kaderimin Oyunu dizisinin ekibine katılmak genç oyuncunun kariyeri adına büyük bir fırsat oldu. Esengül Aypek, Ankara’daki hayatını bir kenara bıraktı ve İstanbul’a taşındı. Şu anda da taşınmanın zorlukları ile yüzleşen oyuncu, yoğun bir şekilde Kaderimin Oyunu dizisinin başarısı için çaba harcamaya başladı.

4 Mart’ta yayınlanan dizinin 11. bölümü ile birlikte hikayede izlemeye başladığımız Zuhal karakteri oyuncunun kariyerini de olumlu yönde etkiledi.

Kaderimin Oyunu dizisi, Esengül Aypek'in hayatına büyük değişim getirdi! 8

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Esengül Aypek, “Daha yerleşmeye çalışıyorum. Bir anda olmadı. Ben çok hızlı geldim buraya. Yeni başladım projeye ama yerleşme süreci öyle olmadı. Boşluklarda yavaş yavaş yerleşiyorum” diye konuştu.

Esengül Aypek, dizideki Zuhal karakteri kendisine teklif edildiği zaman çok heyecanlandığını söyledi. Oyuncu, “Çok yönlü bir rol. Oynaması çok heyecanlı, çok fazla tarafı var. Aşkı da olabilir, tehlikeli de olabilir. Çok insan bir yerden, çok hoşuma gitti” dedi.

Kaderimin Oyunu dizisinin hayatın insanlara ördüğü yolların bir yansıması olduğunu ifade eden oyuncu, “Bazen biz planlamasak da döner bazı duygular bizi bulur, o yüzden çok güzel bir dizi” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da olmasının kendisine kaderinin bir oyunu olduğunu anlatan Esengül Aypek, burada çok mutlu olduğunu söyledi.

İstanbul’daki kaosun başta kendisini ürküttüğünü belirten oyuncu; burada her şeyin çok hızlı olduğunu ve insan alışınca da çok sevdiğini, vazgeçemediğini anlattı.

Kaderimin Oyunu dizisi, Esengül Aypek'in hayatına büyük değişim getirdi! 9

Kaderimin Oyunu’ndaki rol arkadaşlarının yardımseverliğinden bahseden oyuncu, şöyle konuştu: “Benim gördüğüm en iyi çalışma ortamlarından birisi. Herkes çok pozitif, yardımsever. Sarp ve Akın çok yardımsever. Yeni tanışıyoruz, hepsiyle çalışmak çok keyifli.”

Şu anda tek düşüncesinin işi olduğunu ve aşka zaman ayıramayacağını anlatan oyuncu, kendisini tamamen dizideki rolüne verdiğini de sözlerine ekledi.