Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde ayrılık bir son mu, yeni bir başlangıç mı?

Kalp Yarası dizisinde ayrılık bir son mu, yeni bir başlangıç mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kalp Yarası, 16. bölümü ile izleyicileri yine derinden üzdü… Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkili sahneleri, milyonları gözyaşına boğdu.

Sosyal medyada özellikle twitter ortamında binlerce tweet paylaşıldı. Dizi günün en çok konuşulan konularının başına geçti ve Ayşe ile Ferit’in hikayesi üzerine çok sayıda yorum yapıldı.

Ayşe’nin hamile olduğunu öğrenmesi ile birlikte ne karar alacağını herkes heyecanla bekledi. Ayşe ile Ferit’in evliliklerinin devam etmesini çok isteyen izleyiciler, onların ayrılıklarına şahit oldu.

Kalp Yarası dizisinde Ayşe ve Ferit’in boşanma sahnesinin son ana kadar kararların değişeceği beklentisi ile seyreden dizi hayranları, onların ayrılıklarına tanıklık etti. Dizi hayranları hikayenin hüznünün artması ile birlikte duygusal tepkilerini de artırdı.

Kalp Yarası dizisinde ayrılık bir son mu, yeni bir başlangıç mı? 7

Sosyal medyada senariste yönelik farklı ifadelerle tepkiler sergilendi. Tabii ki Ayşe ve Ferit ayrılığı diziye olan ilginin artmasını da beraberinde getirdi. Sosyal medyada çok yüksek etkileşimler elde edilirken, dizinin hikayesinin de izleyicileri içine çektiği de bir kez daha kanıtlandı.

Kalp Yarası hayranlarının bazıları bu ayrılık nedeniyle kızgın, bazıları ise bunun bir son değil, yeni bir başlangıç olduğu düşüncesini taşıyor. Boşanmaktan son anda dönmelerini bekleyenler yanıldı. Ayşe’nin hamile olduğunu Ferit’e söylemesini de çok isteyen dizi hayranları, yeni bölümleri heyecanla bekliyor.

Ferit ve Ayşe karakterlerinin ayrılması Kalp Yarası dizisi hayranlarının içinde bir yaraya yol açtı… Bu yara kolay kolay kapanacak gibi değil.